Julevent med mig!

I samarbete med Babyshop

Idag är en rätt tung dag, min skilsmässa går nämligen igenom idag. Sex månader har gått i betänketid. Jag har kört på med möten som vanligt men har faktiskt bokat av sista delen och ska ta en massage innan jag hämtar barnen. Jag vill försöka samla mig innan dom kommer till mig. Under lunchen ville jag tänka på något annat så jag gick ner till Babyshop och köpte lucia och julkläder. Sedan messade jag O allt jag hade valt. Vi kämpar på han och jag. Det är märkligt hur tungt det är att bära sorg.

Tänkte dessa till nyårsafton för Sally

.. Och julklänningar. Gillis fick settet ni ser nere i hörnet. Jag frågade Babyshop om jag inte kan ha ett event med mina läsare innan jul och det bokade vi in. Så nu kör vi, den 4e december kl 17-19 i Babyshop-butiken i Sturegallerian, det blir 20% på kläder och skor och julfika. Jag ser fram emot att träffa er. Platserna är begränsade och ni mailar apply@babyshop.se Nu ska jag stämma av med kollegorna och sedan ta bilen ut till spat för att andas lite innan jag hämtar barnen vid fyra. Jag är glad över att jag lyssnar in mig själv och mina gränser. Det är inte bara återhämtning efter stress utan också efter sorg. Jag glömmer det ibland, att sorg kräver plats. Kram på er!

I samarbete med Babyshop

 1. Amanda skriver:

  Vilka söta barnkläder , iiiih!

  I min blogg får du läsa om psykisk ohälsa , inspiration , tips och mycket mera!

 2. Carro skriver:

  Vad spelar det för roll vad man gör när kidsen är på förskola?! Jag antar att dom som arbetar på förskolan har ett schema med arbetstider att följa. Så oavsett om föräldrarna jobbar eller shoppar så måste pedagogerna vara på jobbet. Dom får betalt eftersom det är deras jobb. Himla gnälligt på förskola verkar det som.

 3. Matilda skriver:

  Skilsmässan går inte igenom av sig själv efter betänketiden, så om ni inte har gjort det behöver ni begära fullföljd på er skilsmässa. Annars kommer ni fortfarande vara gifta.

  1. Tove skriver:

   Hon har en jurist som skickat in papperna åt henne mm så han lär ju ha koll.

 4. Sandra skriver:

  Tycker du är så stark som skriver om dig och O. Fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..