ANNONS

Dinosaurieägg

/

En sak som är bra med att ha barnen på halvtid, det är vid långa nattningar. Förut fixade jag inte riktigt när en timma hade passerat och det började gå mot 90 minuter. Idag har jag planerat bättre under dagarna då jag har barnen så det är ingen katastrof. Jag kommer ofta igång med jobbet mot halv nio-nio och då kan jag köra på i 1,5 timma innan jag blir trött. Nästan alla kvällar hinner jag läsa också. Det är så jag stänger av jobbhjärnan. Jag brukar somna elva-tolv och kliva upp 06.00-06.30, det fungerar perfekt för mig. Helgerna utan barn får jag ju sova ut och ta igen.

Idag åkte jag ut till ett spa på Lidingö för att varva ner och ro om mig själv lite. Jag hade tårar som tryckte vid näthinnan men samlade mig. Bytte om till morgonrock, tog en kopp te och läste Elle. Sedan väntade en massage. Jag hämtade barnen vid fyra, vi tog med oss allt hem eftersom det väntar långhelg för oss, förskolan är stängd imorgon. Väl hemma blev det bråttom upp till sovrummet för där väntade dinosaurieägg som håller på att kläckas:

Väldigt spännande! Barnen rekommenderade mig att köra handskar, det fanns en risk att bli biten nämligen. Älskar Sallys outfit, tyllkjol, Spiderman-strumpbyxor och storebrorsas tröja. Hon i ett nötskal.

Sedan blev det middag, jag hade önskat ett recept från boken Beauty Food. Så himla gott! Nu sover barnen och det är dags att köra ett jobbrace. Jag tänkte applicera The Cure Hair-mask från LCC i håret och sova med den inatt samt fuktmask i ansiktet. Det behövs efter veckans stylingar. Imorgon startar jag en helg osminkad, åh så skönt. Långflyg på måndag och då behöver man börja boosta med fukt.

102
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00