ANNONS

Min resa

/

Jag blev inbjuden av IG Markets ikväll att lyssna på Kjell Enhager på Rival. Var jag än går hör jag människor hylla honom känns det som så jag var riktigt nyfiken på att lyssna in hans föreläsning. Kjell är väl Sveriges svar på Tony Robbins – Mental tränare. Det är så lätt hänt när man sitter på den typen av föreläsningar att man känner ”nu jäklar ska jag förändra mitt sätt att leva”. Men jag kände mest att jag är duktig på mental träning och gör mycket ”rätt”.

Kjell pratade om vad som gör att man inte når dom målen man tillexempel sätter vid nyår. Han berättade att eftersom hjärnan har mer erfarenhet från det man tidigare har gjort än det nya målet, blir det gamla levnadssättet en starkare bild mentalt och det gör att man glider tillbaka till gamla rutiner. Han tog Beach 2018 som exempel. I början är man peppad men efter ett tag försvinner ruset från nya målet och man börjar minnas hur man alltid har levt och det gör att man glider ifrån målbilden.

Jag tror att min styrka är att min målbild alltid är starkare än den nuvarande bilden. Jag har konstant ena foten i framtiden och hur jag visualiserar att livet ska bli. Det är min passion att leva så. Därför är det alltid lätt att jobba mot målen och nå dom. Men det leder också till att jag aldrig är nöjd. Jag skulle kunna tänka att ”Nu är jag 27 år med några miljoner på banken, ett eget hus och Löwengrip Care & Color omsättning ligger på 50 miljoner och det räcker så. Nu lunkar jag på här och trivs och låter allt rulla på”. Det hade inte varit konstigt.

Men no way. Jag har ju precis lagt en grund för att kunna ta ett rejält kliv. Jag siktar mot Branson/Oprah/Esteé Lauder och jag nöjer mig inte med mindre. Folk kan tycka att jag är knäpp men det spelar ingen roll. Jag kommer att gasa på dom kommande åren och jag älskar det. När mina barn är äldre kommer jag att ta med dom till porten vid höghusen i Jakobsbergs Centrum och berätta att det var här jag började mina första år. Jag kommer att visa de skolan där jag blev mobbad, platsen inne på Mc Donalds där jag åt lunch för att jag inte fick äta i skolmatsalen ”Akne kan ju smittas” var det en kille som sa. Sedan kommer jag att titta dom i ögonen och säga att allt går om man vill – Bara man är sin egen bästa vän.

68
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00