Min resa

Jag blev inbjuden av IG Markets ikväll att lyssna på Kjell Enhager på Rival. Var jag än går hör jag människor hylla honom känns det som så jag var riktigt nyfiken på att lyssna in hans föreläsning. Kjell är väl Sveriges svar på Tony Robbins – Mental tränare. Det är så lätt hänt när man sitter på den typen av föreläsningar att man känner ”nu jäklar ska jag förändra mitt sätt att leva”. Men jag kände mest att jag är duktig på mental träning och gör mycket ”rätt”.

Kjell pratade om vad som gör att man inte når dom målen man tillexempel sätter vid nyår. Han berättade att eftersom hjärnan har mer erfarenhet från det man tidigare har gjort än det nya målet, blir det gamla levnadssättet en starkare bild mentalt och det gör att man glider tillbaka till gamla rutiner. Han tog Beach 2018 som exempel. I början är man peppad men efter ett tag försvinner ruset från nya målet och man börjar minnas hur man alltid har levt och det gör att man glider ifrån målbilden.

Jag tror att min styrka är att min målbild alltid är starkare än den nuvarande bilden. Jag har konstant ena foten i framtiden och hur jag visualiserar att livet ska bli. Det är min passion att leva så. Därför är det alltid lätt att jobba mot målen och nå dom. Men det leder också till att jag aldrig är nöjd. Jag skulle kunna tänka att ”Nu är jag 27 år med några miljoner på banken, ett eget hus och Löwengrip Care & Color omsättning ligger på 50 miljoner och det räcker så. Nu lunkar jag på här och trivs och låter allt rulla på”. Det hade inte varit konstigt.

Men no way. Jag har ju precis lagt en grund för att kunna ta ett rejält kliv. Jag siktar mot Branson/Oprah/Esteé Lauder och jag nöjer mig inte med mindre. Folk kan tycka att jag är knäpp men det spelar ingen roll. Jag kommer att gasa på dom kommande åren och jag älskar det. När mina barn är äldre kommer jag att ta med dom till porten vid höghusen i Jakobsbergs Centrum och berätta att det var här jag började mina första år. Jag kommer att visa de skolan där jag blev mobbad, platsen inne på Mc Donalds där jag åt lunch för att jag inte fick äta i skolmatsalen ”Akne kan ju smittas” var det en kille som sa. Sedan kommer jag att titta dom i ögonen och säga att allt går om man vill – Bara man är sin egen bästa vän.

 1. Frida skriver:

  Det var en gripande text och en riktigt fin tanke. Att berätta för dina barn om din resa. Din framgång är som en saga, även om jag förstår att den är produkten av inget annat än hårt arbete, men den får ett djup i att det inte alltid varit självklart. För mig är du ren inspiration. Någon att se upp till!

 2. W skriver:

  Jag tycker det är tråkigt att du ständigt pratar om hur dåligt Jakobsberg är. Jag bodde själv mina första sju år i höghus i Jakobsberg och jag trivdes bra. Jag kan väl erkänna att höghusen i centrum inte är de allra roligast området att bo i. Hur det går för person livet beror på så många fler faktorer än bostadsadressen de första åren livet. Jag har sedan bott på flera olika adresser i olika trevliga områden i Jakobsberg. Mina barn har gått i välfungerande skolor i närområdet med lugna klasser och skickliga lärare. Nu studerar dom på topuniversitet. Området vi bor i är lugnt och tryggt med trevliga grannar. Visst skulle jag önska mig lite fler restauranger och caféer samt punktiga pendeltåg.. Men sluta antyda att det är dåligt att växa upp i Jakan.

 3. L skriver:

  Hej! Spännande att läsa om dina mål och dina strategier att ta dig dit. Kan du skriva mer om bakgrunden till dina mål? Varför är det tex viktigt för dig att bli lika stor som Estée Lauder/Oprah? Är det revanschlust? Att bli ekonomiskt oberoende? Berömmelse /bekräftelse? Ngt annat? Du verkar så himla fokuserad och imponerande handlingskraftig, det skulle vara intressant att veta drivkraften bakom, om du vill dela med dig! Du är inspirerande och uppfriskande, lycka till med allt du tar dig för!

 4. Lina skriver:

  Inspiration upphöjt till tusen. Keep up the good work! Kram till dig Isabella.

 5. Måste bara säga att du är så himla fantastisk och inspirerar mig väldigt mycket, så tack för det! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..