ANNONS

Miljardbolag!

/

Idag var Raoul förbi kontoret vid lunch, han är grundare till Natural Cycles tillsammans med Elina. Det har varit mycket spring med papper som ska signeras den senaste tiden och varför beror på det kapital bolaget valde att ta in nyligen. Natural Cycles startades för tre år sedan (jag blev delägare i samma veva när jag ville bli gravid med Sally. Då använde jag deras plan för att lära känna min ägglossningscykel, nu är det prevent som preventivmedel) och vet ni vad bolaget är värderat till på så få år? Över en miljard! Det är en resa väldigt få bolag i världen har gjort på kort tid.

Preventivmedlet finns nu i 160 länder och har över en halv miljon användare. Jag minns när vi hade 10 000 som mål för tre år sedan. Nu ska kapitalet användas för mer R&D (research and development) och fortsätta den globala resan, USA är nästa steg. Heja Raoul och Elina (och såklart teamet bakom!), ni är påväg att bygga ett bolag som vi svenskar kommer att vara stolta över i framtiden. ”Är du svensk? Jaha, är det inte där Spotify, Klarna och Natural Cycles startades? … Japp” :- )

Om jag kommer att sälja av mina aktier? Nix, jag ser fram emot att vara med på resan i många år till. Jag tror verkligen på produkten och teamet. Jag brinner för att göra skillnad och att få gå in på marknader är p-piller inte är tillåtna av religösa skäl och vi istället kan erbjuda en app och termometer kommer göra skillnad för tusentals kvinnor. Det är något vi redan gör och fortsätter med.

128
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00