OOTD och Pingis

Hej Isabella! Har följt dig i flera års tid och verkligen älskar din blogg! Att som 18 åringen ha någon som dig att se upp till är otroligt inspirerande. Trots att jag följt dig länge, har jag helt missat hur du och Pingis lärde känna varandra och hur eran bolagsresa började. Hade vart så kul om du ville göra ett inlägg om det. Kram

Det finns egentligen två historier, men som går ihop med varandra. Pingis kontaktade mig 2011 när hon jobbade på IDG som publisher angående ett förvärv av min tidning Egoboost. Vi sågs över en lunch på Pontus, där vi hade varit eget bord. Jag hade en guldskylt med mitt namn på nedervåningen och Pingis hade ett hörnbord uppe. Vi bestämde att vi skulle äta lunch vid Pingis bord. Dock tror jag aldrig att vi pratade om tidningen utan kom direkt in på privatekonomi. Under vår första lunch kom vi fram till att vi skulle skriva en bok om privatekonomi och föreläsa om det, några veckor senare hade vi ett bokkontrakt hos Forum och vi var inbokade till Avanza Forum i globen. Det gick undan!

OOTD: Kappa MaxMara, byxor Zara och skor Massimo Dutti… Under den här perioden (2011) kom Pingis och jag också fram till något väldigt märkligt – Vi dejtade samma kille. Men det blev ingen Big deal för någon av oss, vi slutade att träffa honom och startade ett bolag ihop istället.

Det blev starten för Economista. Efter att vi hade skrivit boken som blev en bästsäljare, började vi fundera på att starta ett skönhetsmärke. När vi skrev Economista befann vi oss mycket på olika spa:s runt om i världen och min känslighet mot produkter blev påtaglig. Tänk om vi skulle ta fram ett eget varumärke som var till för oss med känslig hud och skalp men att produkterna ändå gav effekt? Och på den vägen är det.