Diabetesgalan

Tack för ert stöd, jag tänkte att det är lika bra att berätta om ni tycker att inläggen blir sämre under en period. Hade jag inte älskat mitt jobb så mycket så hade jag inte klarat av allt det här. Livet hade varit så mycket enklare och tryggare om jag inte varit offentlig. Men kanalerna är sedan många år tillbaka ett bolag som ska gå runt men framför allt så är det min passion så att stänga ner allt skulle jag aldrig göra. Det finns inte på kartan. Men jag tar det säkra före det osäkra och det finns en plan, vilket det egentligen alltid gjort. I Almedalen i somras hade jag samma situation så min vakt var med mig under mina dagar på Gotland. Det är såklart märkligt, jag är ingen politiker eller Bill Gates men offentligheten och framgångarna drar till sig fel personer. I våras, precis under skilsmässan hade jag en tysk stalker, i somras dök en ny person upp som tejpade upp hot på min bil i mitt garage. Om alla bolag fortsätter växa och gå som jag vill kommer jag nog få acceptera att det alltid kommer att vara såhär från och till i livet. Det är stressande men det får aldrig ta över. Men det är också en anledning till att jag aldrig kommer att visa mina barns ansikten, det kommer bli färre bilder på dom överlag på grund av situationer som dessa.

Nu ska jag iväg på Diabetesgalan. Det är inte svårt att luska ut var den är men där är det tryggt och jag får lite hjälp när jag ska åka hemåt ikväll. Vi hörs imorgon

 1. Malena skriver:

  Märkte ni hur smidigt Isabella tog sig förbi kritiken mot Bardinlägget? Nu är det glömt. Hon vet vad hon gör!😃

 2. Linda skriver:

  Kör ditt race Bella!
  Ha folk som jobbar för dig hemma, ha vakter, kameror, larm whatsoever. Strunta i vad alla tycker och gör det som gör dig trygg och får dig att nå dina drömmar!
  Du får alldeles för mycket skit i förhållande till den nytta du gör!

  KRAM

 3. J skriver:

  Usch hade inte klarat av att leva med hot. Klokt beslut att inte visa barnen så mycket. Verkar inte vara lätt att vara känd. Dom är redan kända pga sin förälder, bra att du låter dom välja själva att få träda fram för allmänheten när dom har åldern inne. Tycker att både kända och okända människor visar upp sina barn för personligt på internet.

 4. Penny skriver:

  Hej Bella!
  Har nyss fått reda på att jag är gravid och tyckte det vore roligt och läsa dina inlägg om dina graviditeter, men märker att vissa månader är helt borta i arkivet. Varför är det så?

 5. Iréne skriver:

  Hej Isabella!

  Så fruktansvärt att man inte kan leva i en trygg värld men tyvärr är det inget ovanligt även om vi lever i Sverige.
  Hoppas allt löser sig så du och dina kära kan känna sig trygga igen.
  Jag förstår dig så väl ang. att barnen inte ska vara så offentliga och det tycker jag du gör helt rätt i.
  Med tanke på hur bra det går för dig är det inte märkligt att du visar mer på din blogg som rör dig och ditt företag.
  Lyssnade på din intervju med Alexander Bard som var mycket intressant.
  Styrkekramar till dig och familjen.

  Kram Iréne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..