Skönhetsstopp hemma

Vi landade halv sju imorse. Köpte med mig en stark cappuccino på havremjölk och hoppade in i taxin som väntade på mig med en skylt. Åkte hem, slängde av mig alla kläder, tappade upp ett bad, la en ansiktsmask och tände ljus. Satte på podden Veckans Bläcka och sjönk ner i värmen. Jag fick en flashback från när jag lyssnade på Veckans Bläcka sist. Då promenerade jag runt Kungsholmen med en nyfödd Sally. Då gift och boende i en etagelägenhet som jag älskade. Nu är livet helt annorlunda. Det är sorgligt och fantastiskt på samma gång. Det är så märkligt hur man kan känna dom känslorna samtidigt.

När man flänger runt hinner själen inte riktig med. Därför gillar jag att komma hem efter en långresa och försöka landa i att nu är jag ”hemma igen”. Under de första minuterna av Veckans Bläcka blev jag nervös över att jag skulle bli ledsen över alla minnen. Det kan ju bli så om något påminner en väldigt starkt om en viss tidsperiod. Jag kände efter i kroppen, anade ett viss stick. Men sedan la det sig och jag skrattade med Jennie och Karin.

Shower Oil från LCC, badprodukter från Bamford. Älskar allt med pepparmint.

Med en lermask som jag provar från vår ena fabrik. Hyn blir alltid dålig efter flyg och nu har jag gjort fyra resor på fem dagar. Sminkade av mig i går kväll och öste på med serum och fuktmask från LCC. Denna ovan är mer rengörande och lugnande. Nu ska jag svara på mail, göra lunch och sedan åka in till kontoret vid ett. Ikväll ska jag gå på en hockeymatch med Nicole och Peter, det ska bli roligt! Men innan det är det ett event i butiken Jackie, både Nicole och jag säljer våra skor där.