Stjärndesigner

God morgon på er!

Det är alltid lite drömmigt att gå in på Flattereds kontor. Nya skomodeller som i mina ögon ser fantastiska ut ska slipas på till perfektion. Flattered växer så det knakar och vi anställde i augusti ny designer som senast kommer från Filippa K Women Wear/Soft Sport och dessförinnan designer på H&M. Anna är superduktig, vilket verkligen hjälper oss att forsätta utveckla Flattered och våra skor när vi breddar oss. Till nästa år kommer vi satsa mycket på pumps och boots där vi kan växa. Vi är inte längre ett ballerina-märke utan snart ett fullsortiment-märke. 

Här är några moodboards som sitter uppe på väggen. Nästa år gör Flattered olika samarbeten med influencers världen över. Det blev så otroligt lyckat med Michela Forni. Snart lanseras Emilia de Porets klack. Jag ska också få göra en sko vilket jag är peppad över! Först var tanken att jag skulle göra en boot men sedan ångrade jag mig. Det får bli en Isabella-klack, en perfekt jobbklack som är så bekväm att jag kan resa i dom, ha eventet eller ta mötet och flyga hem utan att få ont. Det är målet.

 1. Anna skriver:

  Jaaa, jag behöver verkligen bekväma snygga klackar!

 2. P skriver:

  Var någonstans stod det att var och en får önska en skomodell?
  Ni är ju för roliga 🙂

 3. Jenny skriver:

  Tänk vad härligt om Flattered skulle kunna börja göra bekväma och vackra finskor. Det är verkligen något som saknas på marknaden. De flesta har ju en form som inte liknar någon fot förutom kanske en geishas.

 4. jemima skriver:

  Va kul med nya skor, tycker verkligen det är trevligt med skor som är snygga som man kan ha inomhus<3 Kolla gärna in min blogg:)

 5. Lina skriver:

  Hej Isabella! Du som reser mycket kanske skulle finna denna sko intressent, vi som jobbar på flygbolaget. Vi har ofta 12 timmars dagar med klackar. Såklart har vi kabinskor men blir många timmar just med klackarna. Vi lägger enorma summor på skor varje år men det är alltid något med skon som inte är bra. Uniformsko röstar jag på!
  Hoppas jag får servera dig kaffe någon gång!
  Kram ifrån luften

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..