ANNONS

Stjärndesigner

/

God morgon på er!

Det är alltid lite drömmigt att gå in på Flattereds kontor. Nya skomodeller som i mina ögon ser fantastiska ut ska slipas på till perfektion. Flattered växer så det knakar och vi anställde i augusti ny designer som senast kommer från Filippa K Women Wear/Soft Sport och dessförinnan designer på H&M. Anna är superduktig, vilket verkligen hjälper oss att forsätta utveckla Flattered och våra skor när vi breddar oss. Till nästa år kommer vi satsa mycket på pumps och boots där vi kan växa. Vi är inte längre ett ballerina-märke utan snart ett fullsortiment-märke. 

Här är några moodboards som sitter uppe på väggen. Nästa år gör Flattered olika samarbeten med influencers världen över. Det blev så otroligt lyckat med Michela Forni. Snart lanseras Emilia de Porets klack. Jag ska också få göra en sko vilket jag är peppad över! Först var tanken att jag skulle göra en boot men sedan ångrade jag mig. Det får bli en Isabella-klack, en perfekt jobbklack som är så bekväm att jag kan resa i dom, ha eventet eller ta mötet och flyga hem utan att få ont. Det är målet.

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00