ANNONS

Oktobers läsning

/

Hej! Då du läser massor av böcker skulle det vara super intressant och roligt om du t.ex. varje månad skrev en lista på de böcker du läst den senaste månaden och vad du skulle rekommendera. Jag läser själv ganska mycket och har alltid ögonen öppna efter boktips, såklart kunde du även rekommendera någon bok du läst för länge sedan men som fortfarande känns aktuell eller som har lämnat ett intryck på dig.

Svar: Jag läser som vanligt en massa böcker och snittar nog på två i veckan. Här kommer oktober månads böcker: Bland annat en poesibok som heter Mjölk och Honung av Rupi Kaur. Jag kände mig lite för gammal för den men det finns absolut fina rader som lever kvar i mig. Rum av Alex och Sigge. Tid var bättre tycker jag men absolut läsvärd. Jag plöjde Alibabas World av Porter Erisman, väldigt spännande läsning om världens största e-handel.

Rupi Kaur, Mjölk och HonungJag har läst en bok av Katarina Gospic om ledarskap som heter Neuroledarskap. Jag tog med mig en massa klokt. Ivanka Trumps Women who work men den läste jag faktiskt inte klart. En bok om meditation som heter Viloläge av Magnus Fridh.

Men den gav jag bort till en tant på flyget från Paris till Stockholm som skällde ut mig för att jag sprang och kissade för ofta (två gånger på en timma). ”Hallå, är du tio år eller?!” Fräste hon argt till mig ”Jag kan ju inte jobba när du springer så”. Då gav jag boken till henne ”Du behöver den mer än jag”. Novembers böcker är inte spikade än. Men jag är sugen på poesi.

Hello från kontoret. Idag är jag trött och det ser man i mina ögon. Lite märkligt för jag fick åtta timmars sömn inatt, jag som klarar mig på 5-6 annars. Nu blir det ett sent lunchmöte med en investmentbank och sedan produktmöte för LCC innan jag hämtar barnen.

43

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00