ANNONS

Natural Cycles på Apoteket AB

/

– I samarbete med Natural Cycles –

Natural Cycles har ju sedan start sålts via nätet, det har varit perfekt i och med att förenklat för alla som vill använda appen. Man har signat upp, laddat ned appen och fått termometern på posten – även personer som av olika skäl inte haft tillgång till preventivmedel. Det känns särskilt viktigt och relevant i dessa politiska tider då många ser sina rättigheter och möjligheter dras tillbaka. När jag var i Polen förra måndagen fick jag veta tillexempel veta att abort inte är lika enkelt där som i Sverige. Idag är det endast tillåtet med abort vid våldtäkt, incest, om fostret har mycket allvarliga skador eller om det finns en fara för kvinnans liv. Det gjorde mig ledsen.

Men, det var inte det jag skulle berätta om idag. Det som jag tänkte skriva var att Natural Cycles nu kommer att börja säljas i fysisk butik – nämligen på Apoteket AB. Jag vet ju, tack vare Löwengrip Care & Color, vilken strikt kvalitetskontroll Apoteket har. De tar bara in varor de kan ställa sig bakom och som uppfyller deras krav och har därför synat Natural Cycles i sömmarna för att kunna ta in dem i deras sortiment.

– I samarbete med Natural Cycles –

49
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00