ANNONS

Balans

/

Efter år av högt tempo, magsår och två småbarn är jag duktig på att känna vad kroppen behöver. Jag vet att ni ser mig gasa hela tiden men jag har alltid tid för återhämtning. Det hade inte gått annars. Förra veckan spurtade jag på med jobbresor, ett dygn i Warszawa och intensivt schema i Paris. Utöver det en inspelning till min youtube-serie och Hallowenfesten här hemma. Nu behöver kroppen hitta balans och därför jag är trött. Jag har därför tagit ett bad med en massa pepparmyntsolja efter nattning av barnen och nu ska jag krypa ner i sängen och läsa. Jag har Joakim Lundells bok Monster och senaste numret av Family Living. Precis vad hjärnan orkar ta in.

Jag har min morgonrock i kashmir över min pyjamas och en kopp mintté, hög mysfaktor. Ser fram emot när barnen kommer tassa in här om några timmar. Att ha en liten varm kropp på varje sida är det bästa jag vet. Glöm inte att lyssna in vad era kroppar behöver, gör det till en vana att scanna av dagligen och planera efter vad du behöver. Det är inte själviskt, det är en hållbar investering. Stor kram!

47
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00