Vår kväll hemma

Jag och barnen har haft en mysig eftermiddag. Vi har lekt i min garderob, ätit middag, badat, spelat memory på ipaden, läst böcker, lekt med trä”klippdockor” och ritat. Så glad över att ha dom hemma. Jag visade även bilder från Halloween, obs endast mig i min outfit såklart. Gillis ögon blev stora, sedan log han och sa ”Tänk att du är en supermamma ibland när vi inte är här”.

Jag lät honom tro det…

 

Jag byter alltid om och sminkar av mig när jag kommer hem. Huden behöver vila från make up. Tog på mig vita myskläder i ull från Hanro of Switzerland och fluffiga ballerinas från Flattered. Det är väldigt kallt i huset, dags att skruva upp värmen. Jag har fjärrvärme i huset, himla enkelt.

Nu har jag precis gjort en kopp té och tagit fram mörk choklad. Jag var förbi NK i helgen och bunkrade upp med nya teér. Det blev en massa gröna samt en örtté med mint. Jag ska jobba en stund men sedan krypa ner i sängen och läsa. Det är mitt bästa sätt att komma ner i varv.

Förresten, jag älskar ju när mina medarbetare är med i intervjuer. Jag vill att dom ska se mig och bolagen som en trampolin att bygga sina egna varumärken på. På Elle.se idag kan ni läsa om Emma som började som Nanny hos mig och har idag tjänsten Branding och Business development. Emma tog fram min nya plattform som lanseras snart samt mitt youtube-koncept En fråga om framgång. Fantastisk skarp tjej. Nu är hon påväg och ska starta eget för att kunna hjälpa andra bolag med samma sak.

Gissa om jag är stolt! 

 1. Nea skriver:

  Läste intervjun och undrar om det verkligen rimligt att börja jobba i sängen när man precis vaknat och även på kvällen? Låter inte så hälsosamt i längden.

 2. Elin skriver:

  Har inte dina anställda kollektivavtal?

 3. jos skriver:

  Imponerande tjej, den där Emma! Jag drömmer om att få jobba i en liknande miljö som ni gör. Där kreativiteten och framåtandan är så stark! Är själv väldigt engagerad och drivande i mitt jobb, och det känns knepigt att den miljö man befinner sig i inte riktigt uppmuntrar det. Jobbar som data scientist och det är verkligen ett fält som är på oerhörd frammarsch – men jag blir så frustrerad att det går så långsamt och finns så många flaskhalsar! Om ni har haft tankar på hur ni kan använda data från verksamheten för att optimera processer, det kan vara vilket content som riktas till vilka kunder under vilken tid på dagen – skräddarsydd marknadsföring och allmänna insikter om kundgrupper och beteende hos kunder/läsare.. Omvärldsanalys (baserad på content på internet) av vad som är på tapeten just nu. Möjligheterna är oändliga! För att inte tala om vilken enorm potential det finns rent generellt i samhället av vad man skulle kunna göra med hjälp av maskininlärning och AI. Alla processer som skulle kunna optimeras, och automatiseras..! Jag älskar att brainstorma och komma på idéer som kan förändra framtiden, och det skulle vara en dröm att prova på ett sådant arbetsklimat som ni verkar ha. Att faktiskt se hur långt jag skulle kunna gå utan de vanliga bromsklossarna. Att jobba för att göra idéerna till verklighet – när andra bara snackar. Jag försöker göra det redan nu men har hela tiden hinder att jobba mot.. inte minst som kvinna i en mansdominerad bransch. Jag ska fortsätta jobba på dock, så kanske våra vägar korsas i framtiden – man vet aldrig. Du är en inspiration för mig iallafall!! Åh! Nu kör vi!! 🙂

 4. Amanda skriver:

  Jättemysigt inlägg:)

 5. Hanna skriver:

  Vad fint att du skriver om dina forna kollegor och vilken gullig kommentar av Gillis. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..