ANNONS

Vår kväll hemma

/

Jag och barnen har haft en mysig eftermiddag. Vi har lekt i min garderob, ätit middag, badat, spelat memory på ipaden, läst böcker, lekt med trä”klippdockor” och ritat. Så glad över att ha dom hemma. Jag visade även bilder från Halloween, obs endast mig i min outfit såklart. Gillis ögon blev stora, sedan log han och sa ”Tänk att du är en supermamma ibland när vi inte är här”.

Jag lät honom tro det…

Jag byter alltid om och sminkar av mig när jag kommer hem. Huden behöver vila från make up. Tog på mig vita myskläder i ull från Hanro of Switzerland och fluffiga ballerinas från Flattered. Det är väldigt kallt i huset, dags att skruva upp värmen. Jag har fjärrvärme i huset, himla enkelt.

Nu har jag precis gjort en kopp té och tagit fram mörk choklad. Jag var förbi NK i helgen och bunkrade upp med nya teér. Det blev en massa gröna samt en örtté med mint. Jag ska jobba en stund men sedan krypa ner i sängen och läsa. Det är mitt bästa sätt att komma ner i varv.

Förresten, jag älskar ju när mina medarbetare är med i intervjuer. Jag vill att dom ska se mig och bolagen som en trampolin att bygga sina egna varumärken på. På Elle.se idag kan ni läsa om Emma som började som Nanny hos mig och har idag tjänsten Branding och Business development. Emma tog fram min nya plattform som lanseras snart samt mitt youtube-koncept En fråga om framgång. Fantastisk skarp tjej. Nu är hon påväg och ska starta eget för att kunna hjälpa andra bolag med samma sak.

Gissa om jag är stolt! 

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00