Lugn måndag

Idag på lunchen fick jag möjlighet att ta en promenad till lunchstället i lugn och ro och handla med mig till kontoret. I vanliga fall hämtar vår kontoransvariga mat till mig och Pingis för att vara tidseffektiva (vi har alltid möten på kontoret över lunchen) eller så är det lunchmöte på stan. Det var en härlig känsla att få äta upp min soppa i köket på kontoret med kollegorna.

Solen tittade fram idag!


Tröja Stylein, kjol Lou in Love (adlink) och boots Rizzo. Nu jag ska sända live med Kry och prata om antibiotika sedan ska jag hämta barnen!

 1. Anna skriver:

  Hej Isabella
  Läser din blogg varje dag. du är grym ,fantastisk..
  såg bilden med dom svarta bootsen från Rizzo,letar efter dom men hittar dom inte ,även tröjan,,har du något nr på dom? tyckte dom var så snygga..
  Du är en förebild,,och skulle gärna vilja kunna skriva o fråga dig lite om tips på när man startar eget. på återseende MVH Anna

 2. Sara skriver:

  Hej! Hur många dagar var har ñ barnen/ vecka? Är själv mitt i en separation, där minsta barnet är 2 1/2 (äldsta 6 år). Vi pratar om hur vi skall lägga upp det med barnen och är nyfiken på hur ni gör, det verkar funka bra! Tack för en bra blogg, har följt den i flera år! /Sara

  1. Elin skriver:

   Om du har följt bloggen i flera år bör du veta att de har barnen 3 dagar var.

  1. P skriver:

   Men om du läst bloggen så länge så vet du ju hur dom gör med barndagarna?

 3. Sofia skriver:

  Sååå snygg outfit!

 4. Eva skriver:

  Ja var är strumpbyxorna köpta?? Så fina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..