ANNONS

#Aktiedrottning

/

Måndag morgon! Vaknade upp glad och peppad. Dessutom ska jag hämta barnen idag, längtar efter dom enormt. Jag har precis haft morgonmöte med mitt team och kikat igenom veckan. Det är en rätt lugn vecka eftersom det är höstlov för många, för min del innebär det fler timmar på kontoret vilket alltid är välkommet. På söndag flyger jag dock till Dubai med Pingis. Vi träffar blivande återförsäljare och har ett event i Riyadh med Löwengrip Care & Color. Stort steg för oss som företag. Det är så häftigt hur vi satte som mål förra året att växa i andra länder och i år är det första året som vi gör aktiviteter och träffar återförsäljare runt om i världen. I år har vi varit i Finland, Estland, Schweiz, Hong Kong, Frankrike och nu Saudi. Det är mycket att man får testa sig fram, vi provar olika strategier där vi dels anställer lokalt (i Saudi har vi duktiga Sanna på plats) men också jobbat med större distributörer. Vi har inte hittat den gyllene vägen än men vi lär oss längs vägen. 


Nu ska jag strax in i nästa möte, men först tänkte jag berätta att Pingis och min nya bok är ute. Tyvärr skrevs den boken under min tuffaste tid med skilsmässan så mycket av den perioden är blurrig för mig. Nu i efterhand förstår jag inte hur jag lyckades med intervjuerna med vår medförfattare. Jag grät i bilen dit varje morgon. Torkade tårarna och samlade mig. Egentligen skulle jag sagt att jag behövde skjuta på projektet men det fanns ett avtal med förlaget att hålla sig till. Jag vill aldrig att mitt privatliv ska få påverka mitt jobb men ibland måste jag inse att jag bara är en människa. Sorg tar plats. Efter boken drog jag dock i bromsen och har valt att bromsa flera uppdrag som inte är core business. Det är jobbigt att säga nej men klokt långsiktigt. 

54
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00