#Aktiedrottning

Måndag morgon! Vaknade upp glad och peppad. Dessutom ska jag hämta barnen idag, längtar efter dom enormt. Jag har precis haft morgonmöte med mitt team och kikat igenom veckan. Det är en rätt lugn vecka eftersom det är höstlov för många, för min del innebär det fler timmar på kontoret vilket alltid är välkommet. På söndag flyger jag dock till Dubai med Pingis. Vi träffar blivande återförsäljare och har ett event i Riyadh med Löwengrip Care & Color. Stort steg för oss som företag. Det är så häftigt hur vi satte som mål förra året att växa i andra länder och i år är det första året som vi gör aktiviteter och träffar återförsäljare runt om i världen. I år har vi varit i Finland, Estland, Schweiz, Hong Kong, Frankrike och nu Saudi. Det är mycket att man får testa sig fram, vi provar olika strategier där vi dels anställer lokalt (i Saudi har vi duktiga Sanna på plats) men också jobbat med större distributörer. Vi har inte hittat den gyllene vägen än men vi lär oss längs vägen. 


Nu ska jag strax in i nästa möte, men först tänkte jag berätta att Pingis och min nya bok är ute. Tyvärr skrevs den boken under min tuffaste tid med skilsmässan så mycket av den perioden är blurrig för mig. Nu i efterhand förstår jag inte hur jag lyckades med intervjuerna med vår medförfattare. Jag grät i bilen dit varje morgon. Torkade tårarna och samlade mig. Egentligen skulle jag sagt att jag behövde skjuta på projektet men det fanns ett avtal med förlaget att hålla sig till. Jag vill aldrig att mitt privatliv ska få påverka mitt jobb men ibland måste jag inse att jag bara är en människa. Sorg tar plats. Efter boken drog jag dock i bromsen och har valt att bromsa flera uppdrag som inte är core business. Det är jobbigt att säga nej men klokt långsiktigt. 

 1. Du är en stor förebild Isabella! När man varit inne på din blogg så blir man så peppad 🙂 man blir ofta inspirerad och du har så mycket klokt att säga! Keep up the good work, kör ditt eget race och skit i dem negativa kommentarerna man kan se ibland. Kram!!!

 2. Matilda skriver:

  Hur länge ska ni ska vara i Dubai? Vart bor ni när ni åker dit? Är de bara jobb eller lite semester också? 😁

 3. blyger skriver:

  Tänkte att det skulle vara intressant att få höra hur du tänker kring investeringar i länder med bottennoterad kvinnosyn. Att LCC går in i Saudiarabien och Dubai hur går det ihop med din syn på feminism och att kvinnor ska hjälpa varandra? Dubai är ju också ett populärt semestermål… hur får man ihop den ekvationen som upplyst kvinna?

 4. Emma skriver:

  Du är så himla inspirerande Isabella. Läser just nu till civ.ekonom och ser upp till dig på så många sätt!!!!

 5. Malena skriver:

  Det skulle vara intressant att se LCC:s siffror för Sverige! Kan man kolla dem någonstans?

  1. Sara skriver:

   Kolla på Business Retriever 🙂 Fast man kanske måste vara student för att kunna gå in där, i och för sig.

   1. Sofia skriver:

    Eh, nej det behöver man inte. Men en gratistjänst finns på hitta.se. LCC omsatte 35 miljoner 2016.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..