ANNONS

Halloween 2017

/

I samarbete med Törnell & Bar, Premium DJ:s och Matsällskapets Catering & Event

Jag älskar att ha Halloween-fester, det har blivit tradition för mig nu och festen växer för varje år. I år var vi 80 personer i mitt hus. Att ha en hemmafest-känsla gör allt mycket mer intimt tycker jag. Samt att det är jag som bestämmer alla regler, ingen klubb att anpassa sig till. Som vanligt är jag duktig på att outsourca, annars hade det inte gått med mitt tajta schema. Jag hade ett fantastiskt team som hjälpte till igår, Ida som projektled hela kalaset, samt tre tjejer som hjälpte till med garderob och servering/plock under kvällen. Utöver det hade jag bokat DJ, fotograf Josefin och två grymma bartenders. Det plus världens bästa gäster gör en grym fest!

Jag valde att vara Wonder Woman kvällen till ära. Emelie var hemma hos mig innan och hjälpte mig sminka kroppen som om jag hade varit ute i strid. Kul. Dräkten är köpt på Ebay.

Wonder Woman är inte så förtjust i Mr Trump

Att ha en egen bar förgyllde kvällen. Vi tog fram fem cocktails innan som gästerna kunde välja ifrån. Klassisk GT men också höstdrinkar med pumpa, väldigt kul. Bredvid mig har jag Lowe och Sebastian från Törnell & Bar. Killarna var fantastiska att jobba med, de får min största rekommendation.

När gästerna kom möttes man av en gravplats, för den uppmärksamma kan man se att det är mina fönstrens ”spröjs” som jag har valt att ta bort. Perfekt som kors! Garaget hade vi gjort om till en garderob, så där hängde man av sig och fick sin välkomstdrink.

Jag hade också beställt vegetarisk plockmat till alla gäster från Matsällskapet Catering & Event. Det var lite klurigt att hitta en cateringfirma som hade en bra veg-meny, många är trista och är för mycket sallad. Det som jag uppskattade med Matsällskapet var att det var mer ordentlig mat, vilket behövs vid en lång kväll. Vid ett serverade vi vickning i form av wraps och kaffe, mycket uppskattat.

Ingen kväll utan en riktig bra photobooth-plats (i min hall)! Här med Hermine, som är anställd i LCC. Tidigare var hon chefredaktör på Elle, en fantastisk kompetens att ha med i företaget.

Här är kvällens DJ! Alexander från Premium Dj:s. Jag önskade bara musik som alla kände igen. Det blev en mix av hiphop och kända hits. Det dansades från 21-02, så roligt. Fördelen med en dj är att hen känner av stämningen och styr lite hur kvällen ska gå i tempo. Det blir otroligt effektfullt.

Hello gäster! Johanna, Richard, tvillingarna Lagergren och Ibbe.

Under kvällen delades det ut tre pokaler, bäst klädda man/kvinna och par.

Min altan hade blivit klätt med partytält och infravärme, det var fullt med gäster överallt.

Beer pong var väldigt uppskattat!

Fotograf Josefin Hellgren 

Det blev verkligen en kväll med mycket skratt och dans, så lyckat och jag längtar redan till nästa år! Vilka fantastiska vänner, grannar, kollegor och team jag har. Det betyder mycket för mig.

I samarbete med Törnell & Bar, Premium DJ:s och Matsällskapets Catering & Event

93
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00