ANNONS

Snart ett spökhus

/

Jag lämnade barnen vid 16.00 till Odd. Tre dagar går så fort. Det är trist att tiden flyger fram när dom är hos mig, men tre dagar går att överleva när dom inte är hos mig. På så sätt fungerar det bra. Jobbade undan en sväng och har nu tagit helg. Jag kan dock inte vara på nedervåningen för huset håller på att omvandlats till ett spökhus och sofforna och bordet är borta. Imorgon ska jag ha en stor Halloweenfest hos mig, det kommer att bli fantastiskt kul! Det blir ca 80 pers, vänner, bekanta, grannar och kollegor. Jag har bokat DJ, bartender, catering och altanen är klädd i en partytält och infravärme. Vad jag ska klä ur mig till får ni se imorgon, jag är så peppad!


Så länge sedan jag åt räkor! Ibland är en toast skagen ljuvligt. Trevlig fredagskväll på er 🙂 

70
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00