Snart ett spökhus

Jag lämnade barnen vid 16.00 till Odd. Tre dagar går så fort. Det är trist att tiden flyger fram när dom är hos mig, men tre dagar går att överleva när dom inte är hos mig. På så sätt fungerar det bra. Jobbade undan en sväng och har nu tagit helg. Jag kan dock inte vara på nedervåningen för huset håller på att omvandlats till ett spökhus och sofforna och bordet är borta. Imorgon ska jag ha en stor Halloweenfest hos mig, det kommer att bli fantastiskt kul! Det blir ca 80 pers, vänner, bekanta, grannar och kollegor. Jag har bokat DJ, bartender, catering och altanen är klädd i en partytält och infravärme. Vad jag ska klä ur mig till får ni se imorgon, jag är så peppad!


Så länge sedan jag åt räkor! Ibland är en toast skagen ljuvligt. Trevlig fredagskväll på er 🙂 

 1. Milou skriver:

  Att ni orkar! Verkligen, att ni orkar. Kan riktigt höra ert unkna tugg, gnäll och bittra ältande om säkert precis allt. Hemma, på jobbet och sedan olycklig tystnad ihop med den ni lever med. Stackars människor!

 2. Sara skriver:

  Ni som ”vet” vem hon träffar.. Varför delar inte ni med er av den infon?? Ni säger ju också bara A och inte B. Ni verkar bara malliga över att ni vet något många andra inte gör. Jag personligen bryr mig inte ett dugg om vem/om hon träffar någon.. Men det är intressant att ni gör samma sak själva som ni dömmer Isabella för.
  Det är ju urkul med halloweenfest!! Förra året hade vi ”mordgåtor” 👌 Den yngsta personen var 30 år och äldsta var 45 år😁

  1. Nadia skriver:

   Jag försökte svara på din kommentar med vem det är hon dejtar men det verkar inte släppas igenom. Antagligen är det därför folk inte skriver vem det är, för de kommentarerna godkäns inte.

   1. Sara skriver:

    De försökte jag också! Men de syns inte. Sök på Google är mitt tips jag hitta de där.

 3. Ann skriver:

  Så fin matta! Var kommer den ifrån?

 4. Sofia skriver:

  Hoppas du fick en härlig fredagskväll! Tog det lugnt här hemma också efter en vecka på högvarv, kändes väldigt lyxigt! Kram!

 5. Johanna skriver:

  Vad gott med fyra toast Skagen 😄😝

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..