Skolkar 

Imorse när vi vaknade frågade jag barnen om vi inte skulle skippa förskola och jobb och göra något roligt istället. Barnen ropade ja i kör och sedan bokade jag av mitt möte och meddelade till pedagogerna att vi skulle ha en mysfredag hemma. Vi åt långfrukost och sedan åkte vi till ett lekland för att leka loss. Det var helt tomt eftersom det är en vardag, underbart. 


Nu ska vi fika! 

 1. Sofi skriver:

  Ganska dumt avboka ett möte, skulle inte göra det eftersom jag vill att barnen ska stanna hemma från jobbet utan att meddela sig,

 2. Elina skriver:

  Så mysigt!! Passa på innan barnen börjar skolan 😍

 3. Monica skriver:

  Isabella blev ekonomiskt oberoende redan i dryga 20-årsåldern. Jag vågar lova att Isabellas framgångar och ekonomiska oberoende inte uppstått på grund av att hon suttit anonym bakom en dator och kritiserat andra bloggare. God ekonomi får man genom hårt arbete och genom att lära sig att man först måste tjäna pengarna innan man använder dem, alltså inte låna och leva över sina tillgångar.Tänk på det innan ni ramlar över tangentbordet nästa gång med dumma och obegåvade kommentarer.

  Avundsjuka grundar sig ofta på grund av dåligt självförtroende och bra självförtroende får man inte på grund av att sitta anonym bakom ett tangentbord och kritisera andra människor.Tänk på det!

 4. ofelia skriver:

  GE ER!!!! När Isabella lämnar barnen till Odd är hon en dålig mamma. När hon skriver ut hur många dagar hon har haft dem innan hon lämnar dem till deras PAPPA – är hon en dålig mamma. När hon är ledig och har barnen – är hon en dålig mamma. När hon gör roliga saker med barnen – är hon en dålig mamma för hon inte gör RÄTT saker enligt ER!!!! NI ÄR JU ALDRIG NÖJDA! Jag är övertygad om att Isabella är en fantastisk mamma som älskar sina barn och gör allt för dem alla dagar i veckan, oavsett om de är hon sin pappa eller inte. Jag är också övertygad om att det är övervägande kvinnor som läser denna blogg – vad hände med att stötta och peppa varandra? Är vi kvinnor inte motarbetade nog från flera andra håll än att vi själva ska hacka? Och – ”skolk” – ge er – barnen är SMÅ och går på förskolan! Jag tror inte att de kommer bli oansvariga latmaskar bara för att de fick göra något annat en dag tillsammans med sin mamma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..