Timmar i Paris

Åh vilken kort men bra dag i Paris:

På flyget hamnade vi av en slump tillsammans med Richard Juhlin, Richard har tagit fram Guldkulas Champagne som jag och Pingis har investerat i.

Kavaj från Ivy & Oak (adlink), skjorta från Grana, jeans Levis (adlink), väska Chanel och skor & Other Stories (adlink)

Snabbfrukost innan eventet

Sedan var det dags för oss att hålla ett föredrag hos Svenska handelskammaren. Dagen handlade om online strategi och bygga bolag via influencer brands. På plats var vårt bolag Löwengrip Care & Color och Zadiq & Voltaire. Sedan träffade vi några spännande återförsäljare.


Med Franska Sephora!

Sedan träffade jag Maria Rosaria Rizzo, hennes konto har 350 000 följare på Instagram. Hon är från Italien men bor i Paris, vi klickade direkt. Ser fram emot en middag nästa gång! Riktigt bra dag (eller timmar) för LCC i Paris. Roligt!

 1. Tessie skriver:

  Åh, Paris är så vackert! Har bara varit där på våren, men kan tänka mig att det är minst lika vackert och romantiskt på hösten 🙂

 2. Emma skriver:

  Ska du sälja delar av LCC nu? Blir det inte svårt att behålla kontrollen och den visionen du har av produkterna?

 3. Malin skriver:

  Fan vad snygg outfit!

 4. Anette skriver:

  Jag tycker du är superfin men kan inte förstå hur du kan tycka att dem jeansen är snygga med det fransiga längst ner? Varför inte ett par likadana jeans med en hel och snygg kant längst ner? Det ser bara konstigt ut att ha så fin blus, kavaj och skor och så ser jeansen ut att vara köpta på second hand. Jag tycker inte jeansen passar sig till sådana tillfällen.
  Men det är jeansen jag pratar om, du är såklart superfin ❤️

  1. Lj skriver:

   Du kan inte förstå att folk gillar olika stilar? 🙂 det tänker jag att en lärde sig i småskolan 😉

  1. E skriver:

   Sånna byxor är moderna nu

 5. Annika skriver:

  Hej Isabella!
  Jag följer din blogg varje dag för att få ny inspiration på min väg upp för jobbstegen. Jag har tydliga mål och börjar på ett nytt jobb om en månad som känns läskigt men helt rätt då det är ett väldigt bra steg i min karriär.
  Min fråga är, eftersom du träffar så många som har inflytande på dig och som du blir inspirerad av, så undrar jag om du kan ge förslag på andra bloggar i liknande karriär anda som din och även om du följer några särskilda instagram konton för just det eller andra hemsidor?

  Tack och hoppas du har en fortsatt bra dag 🙂
  (Ni läsare kan också gärna ge förslag på helst framgångsrika kvinnor).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..