ANNONS

Stolt Amex-ambassadör

/

– I samarbete med American Express –

Jag älskar ju att resa och idag befinner jag mig i Paris, det är en helt magiskt här på hösten. Jag är nästan på resande fot 150 dagar per år just nu när vi växer globalt med Löwengrip Care & Color, vilket är roligt och väldigt spännande. Att få upptäcka nya platser som Hong Kong och Saudiarabien tillsammans med ett av mina bolag är ett stort mål som går i uppfyllelse. Ett mål är att få åka på en LCC-turné i alla Europas länder och få berätta om våra produkter. Det är på resorna som jag samlar inspiration och nya ideer. Jag vet att det är många av er läsare som också tycker om att resa och upptäcka nya delar av världen. Därför vill jag påminna er om AmEx fantastiska kort SAS Classic. Varje gång du handlar på kortet så samlar du Eurobonus-poäng som du kan använda för att resa med SAS.

När man ändå spenderar pengar på vardagliga inköp som mat och kläder tycker jag att det är superbra att man får någonting tillbaka för det, därför är SAS EuroBonus-system så smart för man får poäng för varje köp. Handlar man dessutom för 100.000 kronor under ett kalenderår så får man som kund en voucher som du kan använda för att boka en 2 för 1 EuroBonus-resa inom Europa och man kan lägga pengarna på att göra något roligt på resan istället.

(Tänk på att detta är ett kreditkort men om man betalar hela sin faktura varje månad dras ingen ränta. Amex skickar en faktura i slutet av månaden med alla köp som gjorts. Räntan är annars 15,99% årligen. Vid fullt kreditutnyttjande om 95 000 kr under 12 mån är den effektiva räntan 18,10% (Maj 2017).)

– I samarbete med American Express –

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00