ANNONS

Paris

/

Det blev en väldigt tidig morgon. Mitt larm gick 04.30, gick upp och gjorde ordning mig. Vid 05.15 tassade barnen ner för trappan. Jag hann ge frukost, gosa och krama hejdå innan jag blev avbytt hemma på morgonen. Jag får hjälp med lämning idag. Hoppade in i en taxi och hämtade upp Pingis på vägen. Idag ska vi till Frankrike för att hålla i ett föredrag hos Svenska Handelskammaren i Paris. Det handlar om online strategi och bygga influencer brands och på plats är två varumärken, Zadiq & Voltaire och Löwengrip Care & Color. Jag ska även berätta lite om min resa. Sedan har vi möte med Lafayette och Sephora innan vi flyger hem igen. 


Jag älskar mitt jobb! 

59
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00