Paris

Det blev en väldigt tidig morgon. Mitt larm gick 04.30, gick upp och gjorde ordning mig. Vid 05.15 tassade barnen ner för trappan. Jag hann ge frukost, gosa och krama hejdå innan jag blev avbytt hemma på morgonen. Jag får hjälp med lämning idag. Hoppade in i en taxi och hämtade upp Pingis på vägen. Idag ska vi till Frankrike för att hålla i ett föredrag hos Svenska Handelskammaren i Paris. Det handlar om online strategi och bygga influencer brands och på plats är två varumärken, Zadiq & Voltaire och Löwengrip Care & Color. Jag ska även berätta lite om min resa. Sedan har vi möte med Lafayette och Sephora innan vi flyger hem igen. 


Jag älskar mitt jobb! 

 1. Mini skriver:

  Ur miljö och effektivitetssynpunkt. Varför deltar ni inte via Skype exempelvis?
  Jag jobbar på en nationell myndighet där vi är spridda över landet och onlinemöten används flitigt. Fungerar mycket bra.

  1. S skriver:

   För att hennes jobb består av att sälja in sig, eftersom hon är varumärket personifierad. Det är mycket lättare att skapa en conbection och låta andra få en uppfattning av en om man träffas på riktigt och inte via ett konferenssamtal. Därför måste Isabella resa till de olika inköpsmötena och vara där i egen person. Det behöver inte vi som jobbar på nationella myndigheter tänka på för vi är väldigt sällan varumärket personifierad och behöver väldigt sällan sälja in myndigheten till eventuella investerare. De som har sådana jobb inom myndigheter (men då handlar det mest om ”insäljsmöten” på mässor och liknande) reser också mycket. Det är väldigt svårt att ex ha en konferenssamtal med besökarna på en mässa. Det ger ingen bild av hur den myndigheten är. Hänger du med?

   1. Mini skriver:

    Egentligen inte. Har jobbat på privat företag också och där många möten sköttes digitalt. Med dagens teknik kan man få en väldigt bra bild av någon digitalt. Ansvar för miljön måste alla ta.

 2. Em skriver:

  Föreläsning om online strategi och ni flyger till Paris? Visst, det är logiskt…

  1. I skriver:

   Varför investerar ni inte i videokonferensutrustning Bella?!

 3. Rebecka skriver:

  Jag förstår att du vill stå upp för systerskapet men du kan inte säga att du stöttar dina systrar när dem blir påhoppade av Alexander Bard och han till och med har tweetat att vi kvinnor ljuger om våra upplevelser av sexuella trakasserier. 80% av landets alla kvinnor. Sluta bidra till denna maktstruktur som männen sitter på genom att ge någon så äcklig som Alexander Bard utrymme i media. Du stöttar inte dina systrar om du ger honom plats i samhället eftersom han förtrycker alla oss systrar.

  1. Lina skriver:

   Rebecka skilj på sak och person.

 4. Joahna skriver:

  Jaha.. men när Isabella intervjuade Alexander – var knappast några negativa kommentarer då http://www.isabellalowengrip.se/2017/09/avsnitt-nr-tva/
  Känns som att vända kappan efter vinden. Håller inte med allt Alexander gör men tycker att han har en härligt egen stil och vågar stå för det. Det respekterar jag. Vi får se hur intervjun blir – för jag hoppas den sänds. Isabella du är tuff och smart! Kör hårt!

  1. Fia skriver:

   Men va ! Det inlägget var ju innan hela #metoo debatten. Innan vi visste vad han tyckte !

  1. I skriver:

   Japp typiskt vända kappan efter vinden. #50shadesofgrey

  1. Ada skriver:

   Håller med

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..