ANNONS

Morgonens medskick

/

Vilket ruskigt väder vi vaknade upp till imorse. Barnen är två snooze-barn och hade inte alls någon lust att kliva upp ur sängen. Efter en halvtimma, 07.10 blev det bråttom upp i alla fall, yoghurt och smörgås framför barnkanalen. Sally väljer alltid kläder till henne själv och Gillis på morgonen, hon tycker att det är kul. 08.30 vinkade vi av vid förskolan, jag brukar ge dom en tanke att fundera på när vi pussas hejdå. Idag blev det ”Tänk om ni skulle vara Pippi-Gillis och Pippi-Sally idag, vad modiga och bra kompisar ni skulle vara då till era vänner”. Det är alltid fint att se i deras blick hur utmaningen tas in. Den röda tråden i mitt medskick på morgonen har alltid något med deras tro på sig själva, att dom är älskade eller att vara schysst mot andra. 

Nu befinner jag mig på Görväln slott där dagens inspelning är. Nu väntar smink och hår! 

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00