Görväln slott

Det har varit en lyckad dag här borta, jag ska berätta mer om mötet med Alex och Sigge ikväll. Jag har precis lunch på Görväln slott med mitt fantastiska team, snart väntar ett ägarmöte över telefon med Flattered och sedan hämta barnen. Förresten, idag ligger det ute en intervju med min kollega Ida som jobbar i LCC. Den här kan ni läsa här! Jag är så stolt över mina anställda, dels deras engagemang och energi men också den tillit jag känner.

Dagens outfit: blus från By Malene Birger (adlink), byxor Toteme (adlink) och skor & Other Stories (adlink).

 1. Riktigt fina bilder! Låter som en härlig dag! 😃

  Jag försöker komma igång med min blogg ordentligt nu, det är så roligt och jag älskar att skriva. Gå gärna in och kolla, ge feedback eller fråga något ☺️ Det hade verkligen gjort min kväll! Kram på er ❤️

 2. Vicky skriver:

  Fast att bard har en fientlig kvinnosyn är inget nytt. Förvånad att han öht är med som inspirationskälla

  1. A skriver:

   Sant. Han har dessutom 1) haft en mailinglista som där kändisar satt och skvallrade och mobbade andra kändisar. Alltså är han en person som gillar mobbning? 2) Kakan Hermansson fick otroligt mycket kritik från sina fans för att hon satt i samm jury + gjorde intervjuer ihop med honom häromåret. Kritiken handlade om både sexism och rasism från Bard och många av Kakans fans blev besvikna att Kakan inte tog avstånd från Bard utan till och med kallade honom ”hbtq-syskon” för att de båda är hbtq. Jag älskar Kakan men blev förvånad och ledsen att hon ville synas med honom. Och jag blir förvånad och ledsen att isabella verkar se honom som en förebild.

   Många tror att Bard är bög och kanske tar folk automatiskt lättare (utan rätt) på hans uttalanden pga det. Men han ligger med kvinnor också. Enligt honom själv.

   1. L skriver:

    Så du gillar Kakan- som hånar poliser som dör i arbetet. Poliser som har familjer och barn.

    Jävligt fint. Men Bard ja- han är verkligen hemsk..
    #superskenhelig

   1. A skriver:

    L kakan har tagit avstånd från den gamla kommentaren och skrivit kärleksbrev till poliskåren efter. Hon hade vänner som varit med om polisvåld och skrev i affekt men har sen länge bett om ursäkt noga offentligt. Bard påstår att #metoo bara handlar om tjejer som ljuger och han har skrivit ett helt gäng med extremt kvinnokränkare tweets nu i dagarna. Är du själv kvinna så bör du kolla upp dem. Min referens om kakan var just menad att visa att även trogna fans kan reagera. Jag reagerade även på polisgrejen men den styrde kakan upp.

 3. Sara skriver:

  Jag hoppas verkligen att du månar om ditt märke och vet bättre än att låta Alexander Bard synas i samband med dig och ditt team. Han skyfflar varenda kvinna i huvudet mentalt när han uttlar sig som han gör om hur alla kvinnor är hysteriska och lättkränkta. Han borde inte få en minuts tid av dig och företaget. Om du väljer att inte stoppa inslaget så tror jag att du iommer förlora kunder med råge. Jag skulle i vilket fall inte köpa mer av ett företag som inte tar starkt avstånd till personer som honom. Usch!

 4. LeA skriver:

  Hoppas innerligt att du planerar att ställa in första avsnittet av din nya web-serie i och med din gäst Alexander Bards sjuka tweets angående #metoo dom senaste dagarna.

  Idioter som honom förtjänar noll yta att få synas och höras på! Framförallt inte på ett plattform driven av en cool kvinna som brinner för kvinnofrågor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..