Alex och Sigge

Jag nattade barnen nyss i min stora säng. Gillis berättade innan han skulle somna ”Ibland kan jag sakna dig när jag är hos pappa”. Varpå mitt hjärta stelnar till en sekund och jag svarar lösningsorienterad som jag är ”du kan alltid ringa mig från din iPad eller komma hit och kramas en stund. Vi bor ju så nära”. Gillis svarade då ”Men mamma, det är inte farligt att sakna. Man bara gör det ibland”. Uh. Gillis. Klokheten själv. Om en månad, 19 november, blir han fyra år. Han känns så mycket större.

Här kommer bilder från dagen:

Jag hade ju Alex och Sigge som gäster idag. Jag har lyssnat på podden i flera år. Första gången jag  träffade Sigge var jag 17 år, Alex var något år senare. Boken Tid läste jag när jag var mammaledig med Sally, minns att jag läste den under en jobbresa till Alicante, träffade Flattereds ena fabrik och flög med Sally eftersom jag ammade (Så mycket för den lugna mammaledigheten), hur som helst så blev Tid snabbt en av de bästa böckerna som jag läst.

Det blev ett samtal om att få ihop livspusslet och balans mellan jobb och familj , hur man förhåller sig till sina brister framför barnen och vilka uppoffringar de gjort för att vara där dom är idag. Fint samtal.

Jag bjuder in gäster som påverkat mig, inspirerat mig eller kan något som jag är dålig på. Yoga girl har en grundtrygghet som är fantastisk, Alexander Bard filosofiska tankar om hur framtiden blir är det få som slår. Jag har läst era kommentarer och jag är inte speciellt glad över hans yttranden idag men jag kommer sända avsnittet i höst i alla fall. Vi pratar mycket om kvinnors makt och jag vill att ni ska höra det. Gällande duon ovan så vågar dom nysta i livet på ett sätt jag tycker är läskigt. Jag kan gå igenom tunga saker i livet med skygglappar på fastän jag vet att jag behöver stanna upp.  Älta. Och det är något som Alex och Sigge kunde inspirera mig med. Att våga vända och vrida på minnen.

Fantastiska Görvölns slott. Nu väntar en timma jobb, jag tänkte försöka sova innan 22.00. Jag tar ett tidigt flyg till Paris imorgon för ett fördrag, jag får hjälp med lämning men är tillbaka under eftermiddagen. Ser fram emot den dagen jag kan hyra ett eget plan, då blir allt ännu smidigare. Kliva på fem minuter innan avgång från Bromma, flyga hem igen när jag vill. Det blir helt klart lättare att resa i jobb på mina barndagar. Snart så, roligt med mål.

 1. Du är såå vacker och en stor förebild !!! Följt dig 10år lovar att hänga på minst 10år till 🙌🏼🙋🏼

 2. När du skriver ”i höst” menar du 2018 eller? Fick för mig att du menade nu under 2017 men snart är det ju vinter och de är inte ute än så det är kanske nästa år, eller?

 3. När menar du att du tycker 30 000 kr per flygtimme för ett ”eget” flygplan är motiverat? Om man fyller alla platser blir det ändå dyrare än affärsklassbiljetter för alla. Ska man åka till städer med bra flygförbindelser så är det knappast motiverat med affärsflyg.

  1. Blir billigare för Isabella att köpa ett eget plan och hyra pilot. Så ofta som hon flyger. Kolla in i det! Det kommer löna sig i längden. Har flygplan i familjen so I know

   1. Haha du var tvungen att få med att du hade flygplan i familjen va? Har PPL och nej, det kommer absolut inte löna sig i längden.

   2. Är det ni som kommer att betala för planet, det jag läste va att hon skulle hyra det själv. Hur kommer det sig att ni inte klagar på alla andra som har/hyr ett privatplan, hade ni haft råd hade ni också sagt det. Och till ”I” som klagar så har Isabella sagt att economista INTE handlar om att vara snål men att vara medveten om sina tillgångar och inte leva över de.

   3. Jasmine – du verkar inte fatta. Bara för att man har råd med något innebär inte Economista att man måste köpa det.

   4. JH – Jag förstår det glasklart snarare är det du som inte förstår. Hon har ju gång på gång sagt att economista handlar om att ha stenkoll på sin egen ekonomi, så har man koll/råd så varför inte. sen vem är du/ni att klaga, räkningen för flyget kommer inte komma till er att betala. Som Sophie säger är det släpper köttindustrin mer utsläpp än vad flyg/tåg/båt/bil.
    Hennes pengar, hennes liv = hennes val som inte angår er.

  2. Fast det har du väl absolut inget belägg för alls? Vad pratar vi om för flygplan där man skulle kunna ge alla passagere affärsklassbiljetter för mindre än 30 tusen kronor sammanlagt? Sluta släng med påhittad statistik bara för att verka påläst, det blir bara pinsamt.

   1. Det är nog du som inte känner till statistiken, Sofie.
    En affärsklassbiljett kostar inte 5 000 kr/flygtimme (räknat på 30 000 kr/flygtimme och sex passagerare).
    Att åka sex personer till Paris över dagen med flygtid och väntetid skulle i ett affärsflyg gå på minst 200 000 kr dvs 35 000 kr/person. Det är alltså väsentligen mer än de max 9 000 kr som affärsklass på reguljärflyg t o r Paris över dagen kostar.

  1. Anna äter du kött? Ifall ja, känns det rimligt för miljön tycker du? Släng inte sten i glashus. Isabella har dragit ned drastiskt på sin kött konsumtion och om man är någorlunda påläst vet man att enligt FN är all flyg/tåg/båt/bil trafik tillsammans fortfarande inte lika illa som djurens påverkan på c02 utsläpp i miljön.

   1. Om vi ska klara att behålla den här jorden behöver vi både dra ner på köttkonsumtionen och transporter… avsevärt! Och vi behöver ju samarbeta, göra livet härligt utan kött och flygplan isf att anklaga och skylla ifrån oss. Eller?
    MVH, Rädd

 4. Vad glad jag blir när jag ser att du har markerat mot Bards uttalanden idag! Om han nu har sådana åsikter tycker jag att han kunde ha hållit dem för sig själv.

  DET är systerskap!
  (Att inte få kritisera Sveriges blogg-ikon för sina tidvis diskuterbara reklamer tycker jag faller under begreppet. Men att hålla varandra om ryggen, stå på offrens sida istället för förövarens – det är systerskap för mig!)

  1. Hur menar du att hon markerat? Hon har skrivit att hon inte är glad över hans uttalande men att hon vill att vi ska få höra ”när han pratar om kvinnors makt”? Hon tycker alltså, efter uttalandet idag, att det är viktigt att vi får höra HANS syn på kvinnlig makt? Denna uppenbara kvinnohatare. Mer än så kan man verkligen förvänta sig!

   1. Well spoken sistah!!✊🏽 Är mäkta less på dessa män som tar en massa plats i det mediala rummet. Nä lämna plats åt begåvade kvinnor och låt dem komma fram! Ta Linnéa Claesson tex:)! Jag förstår ej hur Isabella har valt sina gäster till programmet??

 5. Otroligt mesigt av dig att inte cancellera Bard-avsnittet. Du är noll powerwoman och står inte för någonting. Jag kommer inte se programmet och jag tror en stor skara följare håller med mig. Blir intressant att se hur många visningar yogagirl-avsnittet kommer ha gentemot äckel-Bard.

  1. Varför skulle det vara mesigt att inte lyda vad ni säger? Snarare modigt att gå emot. Ja bards uttalanden var väldigt illa och jag förstår inte hur han tänker. Men det betyder inte att han ska raderad från jorden. Vill Isabella visa avsnittet ändå så är det hennes val, och det är ditt val om du vill kolla eller inte

  2. Vadå, vill du bara höra vad folk du tycker om och delar åsikter med tycker ock tänker? Vilken inskränkt och tråkig inställning, det är ju tvärtom både intressant och viktigt att förstå motivationen hos de man inte håller med. Att lyssna på någon och försöka förstå vad de har för grunder för sina åsikter är inte att legitimera dem, utan tvärtom en förutsättning för att kunna bemöta dem.

  3. Jag kommer inte heller att se. Bojkottar hela grejen. Verkligen besviken. Män (bard) behöver inte fler plattformar att uttrycka sina åsikter på. Jag tycker faktiskt du Isabella har ett stort ansvar här som ansvarig utgivare (antar att du är det?). Varför skulle jag (säkerligen många med mig) vara intresserad av vad han har för åsikter om kvinnors makt? Helt seriöst? Ta med Kaliffa istället, hörde hnm i morgonpasset igår😂 verkar sjukt skön!

 6. Så klok unge <3 jag brukar säga till mitt barn att jag tycker det är lite skönt att sakna också, för då blir det extra härligt att ses igen 🙂 och G har ju helt rätt, det är inte farligt att sakna!

 7. Vad är det för föredrag i Paris? Jag bor i Paris och är därför lite nyfiken. Om det är ett föredrag du ska hålla och som är öppet för allmänheten vore jag väldigt intresserad!

 8. Du vill ge honom utrymme att prata om kvinnors makt när han precis idiotförklarat all de kvinnor som står upp i me too. Där du själv varit delaktig. Du är alltså bara en neurotisk kvinna som läst 50 shades of grey? Enligt bard Dvs
  Du vill bygga ett varumärke som ska köpas av kvinnor och du väljer att lyfta fram en kvinnoförnedrande man i din plattform? Använd din makt vettigare

 9. ”Inte speciellt GLAD?!

  Är det verkligen allt du har att säga om hans uttalanden Isabella?

  Han ska alltså få chansen att uttala sig om kvinnors makt. Något som han i verkligheten inte bara skiter i men även idiotförklarad.

  Nej jag hoppas verkligen du tar ditt förnuft till fånga. Du vet bättre än att sänka dig till den nivån. Hoppas jag iallafall.

 10. Tror du det kan vara Odd som har sagt så när Gillis någon gång sagt att han saknar mamma? Oavsett så är det klokt 🙂

 11. Ok jag avföljer dig. Trodde aldrig du skulle svika dina kvinnliga följare på ett sånt sätt. Tror inte du fattar vad han gör. Han har alltså inte bara uttalar sig extremt kränkande mot alla tjejer i #metoo utan även spridit rent förtal om ett offer.

  Du fick välja mellan systerskap och att lyfta fram en kvinnohatare och valde det sistnämnda. Tråkigt.

  Tack för denna tid

  1. +1 på den.
   Fick nog nu. Och ja jag vill markera detta genom en kommentar, innan påhopp om att det bara är att sluta läsa. Jag vill att Isabella ska veta att vi läsare också har makt.
   Tack för mig.

 12. Förlåt men är beslutet att sända Baard något skämt? Har jag missat något?
  Jag hoppas att du tänker om och tänker rätt Isabella. Du skyddar dig själv och ditt beslut med ”jag är inte glad över det men vill att ni ska se det”. Vill att vi ska se det? Nej tack säger jag. Och faktiskt så får jag en dålig smak i munnen av hela serien och har inte lust att se något. Detta känns som ett ytterst hjärtlöst kommerciellt beslut, utan faktisk förklaring ön enklas möjligt ”jag vill att ni ska se”. Absolut att det kostar pengar att ha haft en hel produktion en hel dag och spelat in och sen inte sända, kanske måste spela in nått nytt. Det har ju gjort ont i plånboken på TV4 också. Men det är rätt beslut att inte sända.
  Nej jag hoppas att du tänker om Isabella. Håll kvinnorna om ryggen och ta ordentligt avstånd från Baard och vad han står för. Ge honom inte utrymme och makt. Va en Pippi-Isabella och Pippi-mamma så att du kan se dina barn i ögonen och säga till dem -vet ni, ibland kanske vissa beslut är svåra, men det är viktigt att man står upp för vad som är rätt och vad man tror på. Vara snäll mot alla medmänniskor. Som bamse säger ”är
  Man stor måste man vara snäll”
  Nu har du chansen här Isabella, sänd det inte. Jag kan lova dig att vi är bra många fler som stöttar det beslutet än tvärt om. Jag blev så glad av det du skrev om #metoo förra veckan och så ledsen ikväll när jag ser att du gör precis tvärt om vad som känns rätt i situationen. Det känns som du kör kniven i ryggen på alla modiga kvinnor som står upp mot att vad Baard och sytemet står för.
  Och ni som läser, OM programmet inte dras, kolla inte på det. Ta ställning. Var modig och stå upp för allt som #metoo står för. Det betyder ingenting om vi inte fortsätter kämpa tillsammans.

  1. Mycket klok kommentar!

   Sätt ner foten Isabella! Det är bara lite pengar som förloras, du vinner massor i heder!

  2. Jättebra kommentar! Sänd inte avsnittet, Isabella! Agera i enlighet med dina värderingar och använd ditt inflytande till att markera mot män som förnedrar och förlöjligar precis det som du står för.

 13. Jag var på en föreläsning med Kay Pollack ikväll och alltså wow, han borde du bjuda in! Klok, inspirerande och jävligt rolig gubbe!

 14. Jag vet att du vill fokusera på ljusglimtarna i ditt liv, det som får dig framåt och som gör dig glad. Helt förståeligt. Men hade varit intressant att läsa vad som gör dig sårbar, när känner du att du saknar livet som var innan? Menar med att vara tillsammans med någon. Finns det något typiskt som du saknar? Kan du fortfarande gråta över hur det blev, känna ett ”varför var de tvunget att bli såhär?” Har gått igenom en skilsmässa och även om jag är stark, känner att de var rätt så kan jag fortfarande gråta mig till sömns. Jag kan få benen omkull sparkade när jag står i affären en fredag för att välja kvällens godis. De där småsakerna som blivit så stora efter allt som varit. Har svårt att släppa in någon ny för att jag jämför med vad jag en gång hade.

  Hade önskat ett inlägg om vad som gör dig känslosam, personligen. Inget jobbsnack utan naket och fint inlägg.

  Du har en väldigt klok son, hade också varit stolt över honom!

 15. Hej Isabella!
  Har läst din blogg under många år, du är en stor inspirationskälla för mig varje dag. Jag undrar hur dina beslutsprocesser ser ut. Står själv inför ett nytt val i livet och kan inte riktigt få rätsida på vad jag vill. Det nya trainee jobbet skulle innebära utvecklingsmöjligheter och på sikt högre lön, dessutom skulle jag som sjuksköterska sitta mer säkert med en vidareutbildning och slippa slussas runt på olika vårdavdelningar. Idag jobbar jag på en attraktiv vårdavdelning med fantastiska medarbetare, men känner mig någonstans lite less. För det nya jobbet skulle jag måsta säga upp mig och förmodligen få väldigt svårt att komma tillbaka till min gamla avdelning om jag ej skulle trivas. Allt detta funderande har lett till att jag ifrågasatt hela min livssituation och hur jag lever mitt liv, så nu vet jag knappt ut eller in längre. Känner någonstans att jag måste få ordning på min vardag och rutiner som fungerar innan jag byter jobb, men jag är väldigt tvivelaktig. Genom livet har jag tagit de flesta beslut med hjärtat, men vill bli mer rationell men ändå att det ska kännas rätt. Hur gör du?

  1. Fast man har väl rätt att vara tjänstledig från en nuvarande fast tjänst för att plugga eller prova att jobba på andra ställen, borde inte det funka för dig? Kolla upp det ordentligt innan du gör något är mitt råd!

 16. Det sista jag som kvinna vill höra är vad han mer har att säga om kvinnor. Dagens och kvällens tweets han vräkt ur sig är tillräckligt. Riktigt osmakligt i mitt tycke att välja att ge denna man utrymme i serien. Finns anledningar till varför TV4 stoppade programmen Martin vistas i. Tyvärr är din serie definitivt något jag inte kommer titta på eller på något vis rekommendera någon annan nu.

 17. Jag ber dig att tänka på miljön. Konsekvenserna av att flyga själv i ett plan och de utsläpp som det innebär är enorma för vårt klimat. Det är människans val och handlingar som påverkar vårt klimat i en negativ riktning. Att äta veganskt kompenserar inte för flygresorna i effekterna på vårt klimat. Tänk på att dina barn kommer inte kunna ta över dina företag om vi inte har en värld som vi tillsammans vi är rädda om. Gå in och läs om klimatforskning på http://www.cec. lu.se. Det pågår just nu ett möte mellan klimatforskare i Malmö för att författa en rapport till FNs klimatpanel IPCC. Du gillar att läsa – läs på om klimatet och vad som händer när vi konsumerar och reser som vi gör. Varje människas val spelar roll och du påverkar så många med dina val.

  1. Hej Tina! Jag måste tipsa dig lite också. Om du nu är insatt i klimatfrågan, då borde du veta att genom att äta vegetariskt /veganskt så väger det upp i hästlängder jämfört med transporter (bil/båt/flyg). Alla väljer vi hur vi bidrar till miljön. Att strunta i att äta kött är det bästa du kan göra.

   1. Fast gör det verkligen det på individnivå, särskilt med tanke på hur mycket Bella reser?

    Källa på det, tack.

   2. Hej Angelica! Det du skriver stämmer tyvärr inte alls. Genom att äta vegetariskt kan man spara in 0,8 ton koldioxidekvivalenter på ett år, vilket givetvis är bra, men en enda tur-och-returresa till USA från Sverige sparar dubbelt så mycket i ett slag. Att flyga bidrar otroligt mycket mer till utsläpp och global uppvärmning och kan inte kompenseras med växtbaserad kost om man flyger på det sätt som Isabella gör – eller många andra i det här landet.

    Här kan du läsa på lite: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/minska-din-klimatpaverkan-undvik-kott-flyg-bil-och-barn

   3. Nej. Du har fel. Reser man väldigt lite, så är det kanske sant. Den mängd som Isabella reser motsvarar oerhört mycket mer koldioxid. Det är naturligtvis bra att skära ner på kött, ännu bättre är det att Isabella är öppen med det och bidrar till att normalisera plantbaserad kost. Men det innebär inte att man obehindrat kan bidra till andra sorters utsläpp. Om du tittar på Isabellas totala klimatutsläpp ser du nog att det är betydligt högre än snitt. Det är inte bara hennes fel; hon lever i ett system som gör det möjligt, till och med uppmanar, att leva så. Men ibland, t.ex. när hon reser inrikesflyg, så är det svårt att inte se att hon har ett personligt ansvar också.

 18. Hej Isabella, när du nått ditt mål får du gärna kontakta oss på MK Airbroker! Vi arbetar med att chartra flygplan, från små businessjets till stora jumbos och företaget drivs av en kvinna som startade sitt första företag i resebranschen som 18-åring!

 19. Kommer inte se a snifter med Bard. Kan inte relatera till att du väljer att sända avsnittet med honom. Du är själv drabbad av män som tar sig friheter med kvinnor och Bard förminskar din, min och miljoner kvinnors/flickors lidande på ett ytterst empati löst sätt.

 20. Hej Bella!

  Hur gör du för att kunna koncentrera dig på just det jobbet du utför i nuet? Ena dagen intervjuar du Alex och Sigge, och du vet att tidigt nästa morgon så ska du flyga till Paris för en intensiv dag. För mig att det gnagt i bakhuvudet och stört, som en stress inför morgondagen. Har du något tips för att tänka annorlunda?

 21. Jag tror inte att du ska se på det som att älta. Saker och ting har en förmåga att komma ifatt en till sist och du springer från det för länge. Unna dig att känna efter!

 22. Isabella, jag hoppas att du inser ditt ansvar när du nu satsar på att producera din egna intervjuserie. Du är ansvarig utgivare och kommer att behöva ta tuffa beslut. Även om det handlar om ekonomi och uteblivna reklamintäkter så kan detta med Bard skada dig, ditt varumärke och din relation till läsarna. Din trovärdighet som någon som står upp för kvinnor och är en förebild blir urvattnad om du inte tar ställning i sådana här frågor. Även om det svider i plånboken måste det ju kännas bra i hjärtat?

 23. Jag har aldrig nånsin kommenterat men skulle verkligen önska att du med din position skulle tänka dig för när du sänder avsnittet med Bard. Bard är en kvinnohatare, helt öppet dessutom, och det spelar ingen roll att han kanske har intressanta tankar om vissa saker, här önskar jag verkligen att du skulle stå upp för systerskapet som du ju säger att du månar om. Om du dessutom är rädd om ditt varumärke, vilket jag förutsätter att du är, tror jag det bara kan stärkas av att vara konsekvent. Bard, och andra kvinnohatare, behöver inte mer mediautrymme.

 24. Du har fortfarande en chans att göra om, göra rätt. Att ge en man, som kallar våldtäktsmän för gentlemän, sändningstid är inte okej. Du väljer att tjäna pengar på en man som trampar på dina såkallade ”systrar”. Skäms. Tänk om, tänk rätt.

 25. Med vänner som Bard behövs inga fiender. Att ta in honom för att prata om ”starka kvinnor” är bara en skymf. Han är en av de största kvinnohatarna i Sverige. Det har synts de senaste dagarna men också flertalet gånger tidigare. Vart går gränsen? Ge inte dessa män mer makt och utrymme än de redan lyckats roffa åt sig!
  Oavsett vad anledningen är till varför du väljer att visa avsnittet så är det fel.

 26. Isabella, jag ber dig verkligen att tänka till när det kommer till dina flygvanor. Det behöver Alla människor göra och i egenskap av en stor förebild har du en Stor påverkningsmakt. Flyg är världens mest miljöovänliga transportmedel och planeten kommer. inte. överleva om vi fortsätter flyga i den grad och takt vi gör idag. Men du vill äga ett eget plan??? Det är helt Orimligt. Jag ber dig att läsa på om vilka konsekvenser våra resvanor faktiskt har.

 27. Snälla Isabella gör det rätta och använd din makt för att stötta andra kvinnor! Kvinnohatande män har redan för stort mediautrymme som det är.

 28. Jag brukar inte kommentera, men känner att jag måste det nu. Alexander Bards uttalanden är ju över alla gränsen. Han säger att offer ljuger, att det är vad kvinnor gör. Han backar förövare. Hoppas innerligt du tänker om! Han är ingen förebild.

 29. Snälla Isabella, sänd inte avsnittet med Bard. Jag har alltid sett upp till dig men att läsa att du fortfarande tänker sända avsnittet med honom gjorde mig väldigt besviken.

 30. Jag hoppas att du läser alla kommentarer här och bestämmer dig för att INTE sända avsnittet med Bard. Han förtjänar inte att uppmärksammas av dig.

  Och jag tycker att du ska bjuda in Malena Ernman till din show!

 31. Läser din blogg dagligen och imponeras och inspireras av dig. Jag vill verkligen be dig tänka om när det kommer till att sända avsnittet med Bard. Det är uppenbart att han är sexist och rasist baserat på hans uttalande nu men också tidigare. Du har sån makt att påverka i dina sociala medier. Tänk hur många kvinnor han skadar genom detta. Hur många som nu kanske inte vågar kliva fram och berätta och anmäla för att vi kvinnor återigen får höra att vi ljuger. För alla kvinnor – sänd inte avsnittet. Ge honom inte mer tid i rampljuset.

 32. Ta bort bard-avsnittet.. hur kan detta ens vara en fråga.. han hatar kvinnor. Hur kan du ge honom mer utrymme än han redan lyckats få/ta.. jag blev faktiskt otroligt besviken att de inte va en självklarhet att stryka avsnittet.. de hade vart sån tydlig markering som han å många andra behöver.

 33. Förstår inte alls varför du – eller någon – ska ge Bard mer luft överhuvudtaget. Det finns inget ”intressant” med hans åsikter. En passé, bitter gubbe. F ö förstår jag inte heller grejen med bröderna Schulman? Varför lyfta fram dessa medelålders gubbar och misogyna mobbare?

 34. Jag har alltid tyckt att bard är intressant och lyssnar alltid på poddar han är med i. Men efter det han skrev på twitter bland annat kommer jag inte se avsnittet med honom. Han skrev ju att kvinnor alltid har ljugit om övergrepp och att ”freezemode” är något hittepå!

 35. Har du läst Alexander Bards senaste tweets? ”I’m sooo saddened to hear how many petit-bourgeois princesses have arrived in such a sorry lack of humour they don’t get this classic tweet. ” Den klassiska tweeten som han tidigare skrivit och som han refererar till är alltså ”The #metoo campaign is just the dialectical guilt response of 150 million neurotic women for having read #Fiftyshadesofgrey. With pleasure”.

  Hur kan du ge honom utrymme? Varför skulle jag eller någon kvinna vara intresserad av hans tankar om kvinnors makt? Sänd inte avsnittet!

 36. Alexander befinner sig uppenbarligen i ett skov. Han verkar helt psykotisk – hoppas du gjort din research om hans uttalanden det senaste dygnet…

 37. Jag ser fram emot din onlineserie, mycket intressanta gäster med speciella personligheter. Heja Isabella du är så cool!

 38. Hej, jag hoppas verkligen att du INTE sänder avsnittet med Alexander Bard. Jag hoppas att du istället går ut och säger vitt och brett varför du INTE sänder det. Hans tweets är fruktansvärda och förminskar oss kvinnor, förminskar #metoo och du med din stora plattform borde verkligen agera. Jag hoppas att alla våra kommentarer får dig att komma till insikt, få dig att dra tillbaka det och stå upp för oss alla.

  #metoo

 39. SKÄMTAR DU? Det sista jag vill göra är att lyssna på fler av Alexander Bards åsikter om kvinnor. Han har sagt fullt tillräckligt.

 40. Är 50 + och brukar aldrig skriva kommentarer här, men känner att jag måste nu. Sänd inte avsnittet med Bard! Jag ber dig. Har döttrar som ska växa upp där män med makt kan kalla modiga kvinnor som utsatts för ”galen toka” och ”bordelinehäxa”.
  Det är så otroligt vidrigt och ledsamt. Hans syn på kvinnor och hns sätt att hålla mäktiga vänner om ryggen är under all kritik.
  Du har stor makt. Använd den rätt.

  Allt gott!

 41. Din plattform, vill du verkligen använda den för att ge röst åt män som mobbar och män som backar våldtäktsmän och kallar offer för lögnare?! Mycket märkligt och sorgligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..