Nyförälskelse

När saker inte känns 100% ligger det alltid och skaver lite. Idag tog jag ett beslut som gjorde allting mycket bättre. Det var nämligen så att jag har haft en plan på att ta in en journalist till min nya plattform som släpps snart (som en modern version av en blogg) för att kunna hjälpa mig med mina texter. Planen var att diktera, alltså som en intervju, för att göra det mer effektivt för mig och att texterna skulle bli mer ordentliga. Jag tog egentligen det beslutet inser jag efter skilsmässan när det blev svårt för mig att vara personlig. Jag fick verkligen kämpa ur mig något varje dag. Ni märkte ju det.

Hur som helst. Inatt vaknade jag (i hotellrummet i Polen) upp med insikten av att jag i inte alls ska ha en journalist som stöttar mig med inläggen, utan att jag ska bli bättre på att sätta av mer tid. Jag har bloggat i 12 år och är inte redo för fem öre att minska det. Tvärtom så har jag hittat en nyförälskelse till att skriva igen, det har gått ett halvår sedan skilsmässan och jag börjar landa och må bättre. Då är det lättare att vara närvarande och framför allt, ärlig.

Det kändes bra att ta det beslutet. Det som skavde försvann. Jag kommer att behöva lägga mer tid på inläggen när plattformen lanseras men det känns bara fantastiskt roligt. Jag vill att ni ska känna er välkomna när ni är här inne, känna att jag är personlig med er. Den karriärsresa jag har framför mig är enorm och jag vill använda mina kanaler till att låta er komma nära den och mig, allt häftigt som sker men också när jag stöter på utmaningar och svårigheter, det är så jag kan inspirera andra bäst.

Så får det bli.

När jag kom hem med barnen lekte vi en stund och sedan blev det middag. Det väntade en veganvänlig tofu-gryta och sedan kunde barnen välja kyckling och broccoli till. Sedan fanns det vanligt ris och riven blomkålsris som jag åt till. Barnen mixade lite av allt.

Sedan läste vi böcker och lekte med lera till läggning. Nu har jag lagt en ansiktsmask och ska förbereda ”En fråga om framgång”. Vad säger ni om det jag berättade om ovan, låter det bra?

 1. Tack för en bra blogg, och jag tycker att det är bra att du gör den själv, eftersom den är så personlig. Ett tips är ju att istället använda en diktafon eller inspelningsapp, för att samla idéerna och så kan man sammanfatta snabb lite senare, när man har tid. Man kan ladda ner bästa dikteringsappen från Philips helt gratis, https://www.philips.se/c-m-pc/diktafonloesningar
  Själv har jag en diktafon som har bra batteri, massor med minne, och den ligger alltid i handväskan. Gör ofta intervjuer, och då är den verkligen perfekt, eftersom mna kan fokusera på samtalet istället för att sitta och anteckna samtidigt. Ha det bra!

 2. Sara skriver:

  Jag älskar din blogg. Har följt dig dagligen i ca 6 år. För mig är de personliga inläggen bäst. Eller när du skriver om din vardag och dina barn. Jag är själv tvåbarnsmamma och älskar att läsa om ”kända personer” och deras liv utanför det kända. Aja hoppas du förstod 🙂 kram från Skåne

 3. Eva skriver:

  +++

 4. Katja skriver:

  Va roligt och helt rätt tänkt!

 5. Tessie skriver:

  Vilket bra beslut! Har alltid gillat de inläggen där du är mer personlig och bjuder på dig själv, samt småglimtar från vardagen med barnen. Uppskattar även dina dagliga outfits 🙂

  Önskar dig en fin kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..