ANNONS

Nyförälskelse

/

När saker inte känns 100% ligger det alltid och skaver lite. Idag tog jag ett beslut som gjorde allting mycket bättre. Det var nämligen så att jag har haft en plan på att ta in en journalist till min nya plattform som släpps snart (som en modern version av en blogg) för att kunna hjälpa mig med mina texter. Planen var att diktera, alltså som en intervju, för att göra det mer effektivt för mig och att texterna skulle bli mer ordentliga. Jag tog egentligen det beslutet inser jag efter skilsmässan när det blev svårt för mig att vara personlig. Jag fick verkligen kämpa ur mig något varje dag. Ni märkte ju det.

Hur som helst. Inatt vaknade jag (i hotellrummet i Polen) upp med insikten av att jag i inte alls ska ha en journalist som stöttar mig med inläggen, utan att jag ska bli bättre på att sätta av mer tid. Jag har bloggat i 12 år och är inte redo för fem öre att minska det. Tvärtom så har jag hittat en nyförälskelse till att skriva igen, det har gått ett halvår sedan skilsmässan och jag börjar landa och må bättre. Då är det lättare att vara närvarande och framför allt, ärlig.

Det kändes bra att ta det beslutet. Det som skavde försvann. Jag kommer att behöva lägga mer tid på inläggen när plattformen lanseras men det känns bara fantastiskt roligt. Jag vill att ni ska känna er välkomna när ni är här inne, känna att jag är personlig med er. Den karriärsresa jag har framför mig är enorm och jag vill använda mina kanaler till att låta er komma nära den och mig, allt häftigt som sker men också när jag stöter på utmaningar och svårigheter, det är så jag kan inspirera andra bäst.

Så får det bli.

När jag kom hem med barnen lekte vi en stund och sedan blev det middag. Det väntade en veganvänlig tofu-gryta och sedan kunde barnen välja kyckling och broccoli till. Sedan fanns det vanligt ris och riven blomkålsris som jag åt till. Barnen mixade lite av allt.

Sedan läste vi böcker och lekte med lera till läggning. Nu har jag lagt en ansiktsmask och ska förbereda ”En fråga om framgång”. Vad säger ni om det jag berättade om ovan, låter det bra?

97
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00