ANNONS

Mot Sthlm

/

Vi hade en liten team-middag igår på Concept 13,  roof top och open kitchen, alltid en lyckad kombination. Åt blomkål till förrätt och ravioli med pumpa och cashewnötter till varmrätt. Det blev en kväll med strategi, visioner och mycket skratt.

Linus, Patrik och Viktor. Jag körde samma klänning från Twist & Tango (adlink) som i lördags. Älskar plagg som kan ligga i en resväska och som inte skynklar sig.


Vi kom till hotellet vid elva och då satte jag mig och jobbade en timma. Nu befinner jag mig på flygplatsen och ska flyga tillbaka till Stockholm och kontoret. Jag köpte varsin motorcykel som ”komma hem present” som vi kan köra med efter förskolehämtning, det blir roligt. Dagen när vi ska ses är alltid den som smärtar mest. Timmarna går extra långsamt. Mitt sista möte slutar 15.00 så då tänkte jag hämta dom, längtar massor.

Ha en bra tisdag morgon allihopa, välj dina tankar för dagen. Själv väljer jag ett lugn inför att allt jag har i huvudet faktiskt kommer lösa sig, tacksamhet för att jag får ihop två liv i ett och ett litet pirr för att dagarna alltid bjuder på något roligt och nytt.

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00