Mot Sthlm

Vi hade en liten team-middag igår på Concept 13,  roof top och open kitchen, alltid en lyckad kombination. Åt blomkål till förrätt och ravioli med pumpa och cashewnötter till varmrätt. Det blev en kväll med strategi, visioner och mycket skratt.

Linus, Patrik och Viktor. Jag körde samma klänning från Twist & Tango (adlink) som i lördags. Älskar plagg som kan ligga i en resväska och som inte skynklar sig.


Vi kom till hotellet vid elva och då satte jag mig och jobbade en timma. Nu befinner jag mig på flygplatsen och ska flyga tillbaka till Stockholm och kontoret. Jag köpte varsin motorcykel som ”komma hem present” som vi kan köra med efter förskolehämtning, det blir roligt. Dagen när vi ska ses är alltid den som smärtar mest. Timmarna går extra långsamt. Mitt sista möte slutar 15.00 så då tänkte jag hämta dom, längtar massor.

Ha en bra tisdag morgon allihopa, välj dina tankar för dagen. Själv väljer jag ett lugn inför att allt jag har i huvudet faktiskt kommer lösa sig, tacksamhet för att jag får ihop två liv i ett och ett litet pirr för att dagarna alltid bjuder på något roligt och nytt.

 1. Marie skriver:

  Bästa restaurangen i Warzawa äter alltid 5 rätters lunch där varje gång jag är i Warzawa

 2. Jenni skriver:

  Kära Isabella!

  Jag är en av många unga entreprenörtjejer i Sverige som inspireras av ditt driv och din passion. Kan inte du snälla hålla i en inspirationsföreläsning för oss i Stockholm nån gång inom den närmsta framtiden? Jag har väntat på ett sånt event länge nu och skulle bli otroligt glad om jag fick se eller träffa dig live och få lite klarhet i en rörig värld.

 3. Åh vad jag gillar dina lite mer personliga inlägg nu. Skönt att höra att du också kan känna oro över saker ibland. Jag behövde höra det där med att allt du har i huvudet löser sig. Jag är manager åt min kille som är konstnär och har haft strul med lokalen vi ska ha utställning på vilket har stressat mig något otroligt. Nu känner jag att det löser sig på ett eller annat sätt!

 4. Sue skriver:

  Jag ÄLSKAR din Advanced serie! Speciellt Cell Renewal Cream – helt otroligt hut mycket bättre min hud har blivit efter 2 veckor (har haft akne hela mitt liv, samt pigmentiering problem) ! Den funkar kanon under smink också. älskar även den silver förpackningen på serien 😀 helt enkelt min favo produkt of all times <3

 5. Z skriver:

  Bloggen har verkligen blivit mycket trevligare att läsa nu när du har ”hittat” tillbaks till din gamla stil 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..