ANNONS

Inspirerande lunch

/

Idag åt jag lunch med Prinsessan Sofia (och lilla Gabriel), jag har verkligen sett fram emot att ses. Vi sågs på en middag innan sommaren och jag slogs av då vilken fin människa hon är. Stort hjärta, skarp, framåt och genuin. Vi pratade om tvåbarnslivet (Sally och Alexander fyller år samma dag!) och våra passioner om att vilja förändra och göra skillnad för människor. I mitt liv hoppas jag kunna få inspirera kvinnor världen över att våga drömma stort och satsa. Att det mesta är faktiskt möjligt och att det går att få ihop karriär och familjeliv. Det är mitt mission i livet. I Prinsessans Sofias fall förändrar hon barns öden via Project Playground och Prinsparets Stiftelse. Det är så imponerande


Vi åt en god morotssoppa nära mitt kontor. Just soppor är en av anledningarna till att jag älskar hösten så mycket. Nu ska jag hämta mina barn! 

44
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00