Inspirerande lunch

Idag åt jag lunch med Prinsessan Sofia (och lilla Gabriel), jag har verkligen sett fram emot att ses. Vi sågs på en middag innan sommaren och jag slogs av då vilken fin människa hon är. Stort hjärta, skarp, framåt och genuin. Vi pratade om tvåbarnslivet (Sally och Alexander fyller år samma dag!) och våra passioner om att vilja förändra och göra skillnad för människor. I mitt liv hoppas jag kunna få inspirera kvinnor världen över att våga drömma stort och satsa. Att det mesta är faktiskt möjligt och att det går att få ihop karriär och familjeliv. Det är mitt mission i livet. I Prinsessans Sofias fall förändrar hon barns öden via Project Playground och Prinsparets Stiftelse. Det är så imponerande


Vi åt en god morotssoppa nära mitt kontor. Just soppor är en av anledningarna till att jag älskar hösten så mycket. Nu ska jag hämta mina barn! 

 1. Jag har blivit så inspirerad av ditt driv, så många bollar i luften och ändå får du ihop det! Jag köpte Economista pocketen och har ändrat tänk helt kring ekonomin.. Jag vill så mycket med mitt liv men jag vet inte vart jag ska börja. Tänker att det faller väl in naturligt när det är rätt tid, det ska ju vara något man själv brinner för. Kikar in då och då för att få lite inspiration från dig.

 2. Laura skriver:

  Jag känner bara till Prinsessan Sofia som Paradise Hotel deltagare, kul att se att hon har gått vidare med mer jordnära projekt som hon kan göra skillnad med!

  On another note: borde du inte skriva Prinsessan Gabriele och Prins Alexander förresten? 😀

  1. Vicky skriver:

   Hon borde absolut inte referera till Prins Gabriel som Prinsessan Gabriele. 😉

 3. Irene skriver:

  Wow kul möte!

 4. sofia skriver:

  Fina Bella! Fina Sofia!…..

 5. Sofia skriver:

  Men gud vilket roligt möte! Sofia verkar så himla fin 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..