ANNONS

Warzsawa

/

Vi kom till hotellet igen vid halv fem, tog en dusch, tog på mig en morgonrock, ringde min högra hand Simon för avstämning och nu väntar jobb innan middagen. Jag spelar Astrid S som är min nya favoritartist. Jag har haft en Miss li-period i månader men nu är det alltså Astrid som gäller.

Vi bor på Bellotto här i Warzsawa, det är som en mix av Grand Hotell och Ett hem, jag älskar det. Jag blev uppgraderad och mitt rum är mer som en enorm tvåa. Filmade lite på min instastory. Vi som ska ut och äta ikväll är mina medgrundare i Nordic Tech House, Linus, Viktor och Patrik. Vi har alltså ett nytt bolag för er som inte läst det tidigare. Löwengrip Invest får ett nytt investmentben, det känns väldigt roligt och vi lanserar bolaget och berättar mer innan jul.

På onsdag spelar jag in tredje avsnittet av min onlineserie ”En fråga om framgång”. Tidigare gäster har varit Yoga Girl och Alexander Bard. Avsnitten kommer att släppas innan jul. Jag har länge drömt att få ha ett eget program där jag träffar människor som påverkat mig. Men jag har velat äga formatet själv, bestämma själv. Nu är det så. Nästa gäst är faktiskt en duo – Alex och Sigge. Jag ser väldigt mycket fram emot att få träffa dom. Det är så mycket som jag undrar. Det blir svårt att hålla mig till 20 minuter.

Vad skulle ni vilja veta?

54
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00