Warzsawa

Vi kom till hotellet igen vid halv fem, tog en dusch, tog på mig en morgonrock, ringde min högra hand Simon för avstämning och nu väntar jobb innan middagen. Jag spelar Astrid S som är min nya favoritartist. Jag har haft en Miss li-period i månader men nu är det alltså Astrid som gäller.

Vi bor på Bellotto här i Warzsawa, det är som en mix av Grand Hotell och Ett hem, jag älskar det. Jag blev uppgraderad och mitt rum är mer som en enorm tvåa. Filmade lite på min instastory. Vi som ska ut och äta ikväll är mina medgrundare i Nordic Tech House, Linus, Viktor och Patrik. Vi har alltså ett nytt bolag för er som inte läst det tidigare. Löwengrip Invest får ett nytt investmentben, det känns väldigt roligt och vi lanserar bolaget och berättar mer innan jul.

På onsdag spelar jag in tredje avsnittet av min onlineserie ”En fråga om framgång”. Tidigare gäster har varit Yoga Girl och Alexander Bard. Avsnitten kommer att släppas innan jul. Jag har länge drömt att få ha ett eget program där jag träffar människor som påverkat mig. Men jag har velat äga formatet själv, bestämma själv. Nu är det så. Nästa gäst är faktiskt en duo – Alex och Sigge. Jag ser väldigt mycket fram emot att få träffa dom. Det är så mycket som jag undrar. Det blir svårt att hålla mig till 20 minuter.

Vad skulle ni vilja veta?

 1. B skriver:

  Men isch dom två 😂 jag vill se en intervju m Pingis

 2. Den här onlineserien ska bli kul att se. Minns Stina Dabrowskis intervjuer som var så intressanta att se.

 3. Agnes skriver:

  Gud vad roligt att Alex & Sigge är gäster, älskar dem! Svårt att komma med en ny fråga som de kanske inte har fått tidigare.. Lite idéer som man kan bygga vidare på:
  – Om de fick byta kropp och liv med varandra, vad är det första de skulle göra
  – Viktigaste projektet de någonsin gjort och varför
  – Vilket är det första verket (pjäås, bok..) som fick respektive att börja gråta för första gången
  – Finns det gömda ledtrådar i deras böcker för läsaren att hitta
  – Viktigaste vägskälet i deras liv hittills

  Vill komma på mer, men det är svårare än man tror! Lycka till 😀

 4. Petra skriver:

  Jag skulle personligen ta bort avsnittet med Bard efter att han hånade kampanjen #metoo på twitter….det är ingen personlighet man vill lyfta fram.
  Har du inte gjort en marknadsundersökning om vilka personligheter folk vill veta mer om? Är det du själv som väljer vem som ska vara med?

  1. B skriver:

   För mig är Cissi Wallin en galen toka. Jag förstår inte varför hon skulle vara trovärdig.
   Ni publicerar anfall på oskyldiga män hela tiden i er jävla skittidning. Fuck off!
   Det du och din jävla skittidning har gjort mot mina vänner Borg och FV (Aftonbladetmannen) den gångna hösten bevisar vilka ljugande och vidriga hyenor ni är. Snacka om fake news, era jävla as!//Alexander Bard

   Menar du detta?

 5. Malin skriver:

  Finns det egentligen något att fråga de två som inte redan är frågat? Alex blev stor på att provocera och göra sig lustig på andras bekostnad. Är det verkligen intressant att fundera på om det är en intressant väg till framgång? Hans fruar blev kända genom honom. Den senaste fick även delvis sin framgång geonom att bli född in i en mediefamilj. Vore så mycket mer spännande att höra någons väg till framgång som bygger på andra metoder. https://www.expressen.se/noje/bild/arets-kvinnor-2017/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..