Friends again

Jag sprang in i Mia Skäringer idag. Eller jag såg henne utanför Mood i full fart med ett stort tv-team så jag gick fram och gav Mia en kram. Jag tycker ju att hon är en fantastisk person och det är bara dumt att det är något som ligger och skaver. Vi pratade en stund, himla skönt att landa i något bra. Jag ser fram emot att se hennes program som drar igång nästa år!

Fredagsens jobblook: Blus FWSS (adlink), byxor Gant och vegan shoe från Flattered

Efter det blev det mötesmarathon och jag blev precis klar med mitt sista möte. Nu ska jag hämta mina älskade barn och ha fredagsmys. Gillis vet att jag har en massa choklad uppe i ett skåp som jag går och nallar av då och då. Igår frågade han mig om han också kan få ha lite choklad i skafferiet (i deras höjd) som han och Sally kan få plocka ifrån på helger. Såklart att dom kunde få det. Så igår la vi en ask med små 30 grams 70% rutor (dom gillar mörk så vi skippar att köpa ljus) och idag efter maten ska dom få gå och hämta varsin bit. Gillis var så peppad på det när jag lämnade honom idag. Gulligt.

 1. ida skriver:

  Vilken stor människa du är!! SÅN JÄKLA INSPIRATION & en otroligt god förebild för alla unga tjejer, kvinnor & människor <3

 2. Monica skriver:

  Ursäkt nr 2:-), ser ju nu att hon var i en roll och såg ut så där, och det är en yrkesskicklighet det också att jag inte såg vad som var vad;-), ja Mia är kul, inget annat kan sägas än så i sina roller och Du är klok, begåvad, diplomatisk och kanske kul också:-), ha det fint!

 3. Monica skriver:

  Ursäkta, jag vet inte vad jag fått det ifrån att Mia är 50:-), hon är ju 41 år om det nu stämmer:-)

 4. jax skriver:

  Såg bilden på er på Mias instagram. Var är din snygga gröna kappa ifrån?

 5. Det är nog bara du som tycker det! Jag tycker Isabella ser ut som vilken snart 27-åring som helst. Djupa rynkor??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..