Fem små råd

Börjar morgonen med fem snabba råd:

1. Du är aldrig för mycket. Förminska dig aldrig. Dämpa inte ner dig för andras skull. Världen rymmer dig, jag lovar. Men om din omgivning inte låter dig blomma är det dom som behöver bytas ut hur hårt det än låter. Människor som vill dig väl genuint vill lyfta dig och njuter av att se dig växa.

2 Var rädd om din energi. Min ork är min största tillgång. Jag tror inte att jag orkar mer än någon annan egentligen men däremot är jag extremt rädd om vad jag slösar min energi på. Våga tacka nej till sådant som äter din energi. Det ger dig mer ork till det du gillar, vilket i sin tur ger ytterligare med energi. Det blir en positiv spiral. Jag har knappt något som tar min energi negativt i min vardag idag. Att skapa den miljön gör mig extremt stark och hållbar. Folk tror ibland att jag kommer att gå in i vägen – Jag har aldrig varit mer skärpt och kraftfull.

3. Välj dagens tankar precis som när du väljer dagens kläder i garderoben. Hur vill du att dagen ska vara? Vad är dagens mål, vad ska du ha uppnått eller ha känt innan du går och lägger dig ikväll? För mig så har jag som mål att göra en bra intervju med Elle, spika rebranding av LCC innan jag går från kontoret och ge barnen en mysig och lugn eftermiddag/kväll hemma med mycket kärlek.

4. Andas med magen, kör varannan grönt té (om du som jag gärna dricker mycket kaffe), lyssna på musik som ger dig styrka och le regelbundet. Hjärnan är så lättlurad. Jag ler tillexempel mot de flesta människor jag passerar på gatan. Genom att sända ut glädje får jag en massa tillbaka som i sin tur ger energi och jag känner lycka. Det är ett enkelt sätt att skapa positivitet i vardagen.

5. Jag tjatar om det jämt, men bli din egen bästa vän. Jag är extremt tuff. Ingen sätter sig på mig. Jag har mina mål och jag ska dit (samtidigt som jag har som mål med att bana vägen även för andra kvinnor genom att inspirera). Jag är boss i mitt liv och mycket tack vare att jag är min bästa vän. Det innebär att jag jämt har ett lugn inombords oavsett vad som händer. Jag litar på min förmåga att alltid klara mig.

Nu kör vi torsdag, stor kram på er!

 1. Laila skriver:

  Så kloka ord!

 2. Det där var kärlek för mig! Tar med mig den, tack!
  Kram!

 3. Johanna skriver:

  Tack för din blogg, ger mig kraft och styrka varje dag!

 4. Hanna skriver:

  Vilket bra inlägg! Tack för pepp. 👍👍

 5. Malin skriver:

  Många bra råd. Dock har jag slutat LE i tid och otid. Det kändes som att jag försökte blidka min omgivning genom vänliga signaler (ungefär som en hundvalp). Jag passerade en spegel ibland och insåg att det där leendet mer var en grimas. Jag kör numer neutral min och ler då jag är glad på riktigt. En befrielse!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..