Min torsdag

Dagen har verkligen gått i ett, efter Business Sweden blev det jobb på kontoret. Vi byter lokaler 1 december så det var lite planering om det. Det är så svårt med kontor, vi försöker sitta där vi kan växa men samtidigt vara en okej kostnad men vi växer ut alla lokaler varje år. Nu har vi 175 kvm och nästa blir 300 kvm. Nu kommer vi göra så att Flattered behåller vårt befintliga kontor för sig själva och LCC och Löwengrip Invest flyttar in till det nya. Nya adressen blir dock inte långt bort, Stureplan (ovanför Zara, högst upp) så enkelt att springa i mellan. Det ska bli roligt med en ny inredning. Jag tänker danskt möter beauty och lite lyx. Efter jobbet kom Michaela och Martina över på middag och choklad.


Detta märke har blivit en favorit. Det är choklad från Vietnamn. Köpta på Ahlgrens konfektyr i Lund. Jag var inne där för några veckor sedan och det fanns så många olika chokladkakor att upptäcka. Riktigt roligt. Nu väntar kvällsjobb och kamomillte.  

  1. Skulle väl snarare vara dålig planering och oekonomiskt att sitta i en alldeles för stor lokal i kanske flera år?

  2. Deras strategi är uppenbarligen att inte sitta med långa kontrakt i lokaler som är för stora/dyra utan flytta när det behövs istället. Det är ju också en strategi.

 1. Det är så kul att känna att jag liksom känner dig. Trots att sååååå mycket hänt sen jag började läsa din blogg för tio år sen är det vissa saker som består, tex choklad 😉

 2. Hej, Ska snart på mammaledighet med min första bebis och jag vill så gärna under denna tid starta ett eget företag. Men jag har ingen aning om vad jag ska skapa för företag. Kan inte du dela med dig av lite tips på hur man kommer på bra affärsidéer när man börjar från noll. Finns säkert massor av övningar eller tankesätt man kan arbeta med för att sporra entreprenörsådran? Känner mig just nu så låst!

  1. Mitt tips är att välja det område du är bäst på/kan mest om. Det är det du kommer att konkurrera med. Vad har du jobbat med innan? Oftast ligger det ju närmst till hands att man startar ett företag inom den bransch man tidigare jobbat i, då kan du yrket och känner förmodligen folk inom branschen också. Samma sak om du har en hobby som du är väldigt duktig på och brinner mycket för. Skulle inte ge mig på att starta mitt första företag inom nåt jag inte själv jobbat med eller kan väldigt väl. Så satsa på det just du anser dig vara bäst på.

   1. Känns som du börjar i fel ände. Först har man väl något man brinner för?
    Dessutom är det nog inte rätt tid att starta något när man just har fått sitt första barn. Du tror kanske att du är ledig och har massa tid, men det kan jag lova dig att det inte riktigt är så.

 3. Hej Isabella,
  vad roligt att du tycker om den vietnamesiska Single Originchokladen Marou. Vi ställer ut på chokladfestivalen i Stockholm nästa vecka så du är välkommen till vår monter B03:31 om du vill provsmaka fler av chokladkakorna i Marous sortiment. Vi har även dryckestips så man kan få lite tips till en liten chokladprovning med vännerna i hemmets lugna vrå. Alla andra är också väldigt välkomna såklart 😉 Läs mer om den vietnamesiska chokladen här: https://www.beriksson.net/vara-varumarken/marou

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..