Så fint! 

Åh det blir så himla fint med nya färgen, det är en mix av grön och grå och jag älskar den verkligen. Lördagen har ägnats åt en promenad på Djurgården och sen en brunch på Oaxen som nog är mitt favoritställe i Stockholm (den och Matbaren). Nu ska jag snart hämta barnen, vi ska köpa lördagsgodis och sedan ha helgmys. Som jag saknat dom.

Det kommer bättre bilder när det är klart :- ) 


En liten saltkaramell-pralin och espresso. Till brunchen åt jag äggröra, stekta kantareller med grönkål och deras klassiska nobissallad. 

 1. Emma skriver:

  Hej,

  Vart hittar man den färgen (vilket företag och nyans?). Vi ska måla om och har letat hur länge som helst!

  Tack på förhand 🙂

 2. Hanna skriver:

  Vad snygg färgen är! Ser fram mot att se det färdiga resultatet sen. 🙂

 3. ellis skriver:

  Fotografera gärna lite längre ifrån, gå hellre nära en zooma mycket. Tycker bilden med kaffekoppen blir jobbig att titta på. Men smaken är väl olika i jo för sig.

 4. Öööh, färgstänk på Porschen!?! Tror inte att någon målarfirma med intellekt skulle utsätta sig själv för något sådant samt att de säkerligen har de koll på när man kan måla och inte. Tror inte heller att en kvinna som driver denna typ av företag gör missen att anlita oseriösa, billiga företag som hjälp 😉

  1. Erika skriver:

   Men ha ha va? Den e ju smutsig! Hon använder ju sin Porsche dessutom så den har nog inte ens stått hemma. Är din bil alltid nytvättad? Inte min iaf.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..