ANNONS

Fem intensiva år

/

Idag spelar jag in fortsättning på EQnomics, det är en satsning mellan Economista och Aftonbladet. Typiskt mig och Pingis att slänga in något ytterligare i vår agenda, men vår bok Aktiedrottning släpps i höst och därför är det bra tajming såklart. Första avsnitten gjorde vi tillsammans i Aftonbladets studio men denna gång har vi delat upp det så jag ska göra inslag istället, så nu är jag påväg till en annan studio. Jag hittade en gammal bild på oss som värmde till i själen, jag måste varit gravid med Sally? Märkligt att jag inte kan se skillnaden, men det är ju bara 17 månader mellan graviditeterna. 


Resan Pingis och jag har verkligen gjort oss tajta, dels gått från 0-55 miljoner på fem år men vi gifte oss samma år och skiljde oss samma år. Vi har gått i samma känslocyklar vilket har underlättat för oss båda genom att dela det. Nu är vi redo för intensiva tillväxtår framför oss men det ska bli roligt. 

Vi är taggade

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00