ANNONS

Beautydag

/

Jag har en väldigt lugn dag idag tillskillnad från gårdagen då det var prestation oavbrutet. Det är mycket beautyfix idag inför Cannes nästa vecka. Det är världens största skönhetsmässa där och jag är på plats måndag-onsdag med Löwengrip Care & Color. Så roligt! Jag har bokat in alla skönhetsbehandlingar idag så imorse var jag hos Nathalie på Creative Headz för att ta bort utväxt, egentligen skulle jag klippt topparna men vi gör det nästa gång. Jag vill ju spara ut lite. Det var ledningsmöte under tiden men jag kunde vara med på telefon, effektivt. Det är en sådan sak som är ljuvligt med att ha eget bolag, Pingis och jag bestämmer sjävla om vi är med på telefon eller kör möten samtidigt som vi är på pedikyr tillexempel. Nu väntar manikyr och pedikyr under lunchen. I eftermiddag väntar möten, träffa bank och efter jobbet ska jag på ansiktsbehandling. Jag har inga barn hemma ikväll så jag ska jobba och läsa. 

Jag hade en tanke om att gå lite mörkare inför hösten men jag ångrar mig alltid så jag kör ljust. 

79
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00