#DIstartuptour

Dagens jobb avslutades med Di Startup Tour på Hotell Rival, det är en turnering runt om i Sverige där duktiga entreprenörer för picha mot vassa investerare. Några bolag som vi kikat på i Nordic Tech House stod på scenen idag så det var spännande. Vi har inte lanserat Nordic Tech House riktigt än men ni får gärna gå in och kika. Men inom kort öppnar vi upp ett ”hus” för att bygga våra egna och andras idéer till bolag. Fantastiskt roligt. 


Barnen är hos Odd så nu väntar drinkar och middag med Sheila, Michaela och Martina! 

 1. Hanna skriver:

  Vad spännande det låter!

 2. Mia skriver:

  Vad spännande med turnering! Är det utslagsmatcher eller hur går turneringen till?

 3. Johanna skriver:

  Du säger i förra inlägget ”Mitt Nordic Tech House”. Är inte Pingis med på detta?

 4. Nu får ni ge er med all mum-shaming! Jag hoppas att ni kvinnor som konstant ifrågasätter Isabella som mamma inte är mammor själva. För jag skulle då inte vilja ha en mamma som sitter och ger skit till andra mammor helt oförtjänta. Vad ger det för bild av er. Om ni är mammor och beter er så här då vettetusan om jag ens vill bli mamma med sådana som er runtomkring.

  Odd och Bella har delad vårdnad. Ska det vara så himla svårt att förstå?

  Man behöver inte hålla med alla kvinnor bara för att man själv är kvinna, men måste vi hålla på och hacka på varandra hela tiden? och speciellt om föräldrarskap. Väx upp kvinnor och ta en funderare på hur ni beter er och vad ni sänder för signaler till andra kvinnor om hur vi beter oss mot varandra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..