ANNONS

Bästa vi har gjort

/

I samarbete med LCC

I veckan lanserade Löwengrip Care & Color vår Advanced skincare. Det är så himla stort att produkterna är ute. Det var över ett år sedan vi började med serien. Vi gjorde en rejäl marknadsundersökning med flera tusen svar som underlag, vi har träffat apotekens toxikologer, jobbat tätt med vår kemist i den fabrik här i Sverige som gör vår ansiktsserie och haft en stor testgrupp under tiden. Det har tagit enormt mycket tid och kraft att göra dessa produkter men oj vad det är värt det.

Här kommer nämligen dom bästa ansiktsprodukter jag någonsin testat:

Advanced Skin Care är en avancerad hudvård för oss som vill ha en effektiv hudvård med djupgående resultat. Produkterna skapar en slätare, spänstigare och mer elastisk hud. Med aktiva ingredienser som retinol, hyaluronsyra, AHA- och BHA-syra ökar cellförnyelsen samt kollagen- och elastinproduktionen i huden. Resultatet blir en jämnare hudton, förbättrad hudstruktur och mindre synliga fina linjer, porer och pigmentförändringar. Alltså fungerar serien lika bra på hud som vill ha mindre synliga rynkor samt som mig, som har ärr från acne. Retinol är verkligen en fantastisk ingrediens.

Vi har börjat med tre produkter:

Facial Cleanser: En effektiv ansiktsrengöring med BHA-syror som rengör på djupet. Lätt löddrande, gel-liknande formula som effektivt tar bort make-up och orenheter. Formuleringen har anti-inflammatoriska och anti-bakteriella egenskaper vilket skapar en god hudhälsa under hudytan. Rengöringen motverkar orenheter och förminskar porer, samtidigt som den verkar lugnande och stärkande.

Facial Cream: En återfuktande ansiktskräm mot fina linjer, ojämn hudstruktur, pigmentförändringar och synliga porer. Ger huden ny spänst och lyster med ingredienser som retinol (A-vitamin), AHA (glycolsyra), BHA (salicylsyra) samt hyaluronsyra. Formuleringen har anti-inflammatoriska och anti-bakteriella egenskaper vilket skapar en god hudhälsa. Passar både mogen och känslig hud i obalans.

Facial Exfoliant: En kemisk ansiktspeeling som exfolierar på djupet. Den är effektiv för pigmenteringar, orenheter, förstorade porer, rynkor, rodnader, acne och pormaskar. Innehåller BHA (Salicylsyra) och AHA (Glycolsyra) som exfolierar både hudens yta och inuti porerna. Innehåller bisabolol som lugnar huden. Formuleringen har antiinflammatoriska och antibakteriella effekter på och i huden. Det som är härligt är att man inte behöver tvätta av den. Två kvällar i veckan kör jag denna innan Facial Cream.

… Jag är så stolt över denna trio, min hud har fått en annan lyster vilket min make up artist bekräftade häromdagen. Allt är dermalogiskt testat såklart och ni hittar allt här eller hos Kronans Apotek.

I samarbete med LCC

147
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00