ANNONS

Visa Vägen

/

Jag har haft en bra start på tisdagen. Det var nämligen första mötet inför årets Visa vägen-gala som Samhall anordnar varje år. Syftet med galan är att lyfta bolag och eldsjälar som går i bräschen och anställer människor med funktionsnedsättningar och på så sätt minskar utanförskapet. Jag blev i år invald i juryn vilket är stort för mig. Jag fick ta facklan från Caroline Berg som är styrelseordförande för Axel Jonsson. Fram till söndag kan ni fortfarande nominera bolag och personer som gör skillnad för många andra, ni hittar all info här.

Mats Eliasson är Marknadsdirektör på Samhall, Jan Scherman är juryns ordförande. Bredvid mig står Peje Emilsson som grundade Kreab, Eva Nordmark är ordförande för TCO, Kenneth Bengtsson har tidigare varit koncernchef för ICA, Karl-Petter Thorwaldsson är ordförande i LO och Anna-Lena Bohm är vice ordförande för Svenskt Näringsliv. Jag kommer under hösten tillsammans med gänget ovan, att ta fram vinnarna till Visa Vägens-gala. Sedan kommer jag att hålla ett tal under kvällen också. Kul!

44
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00