KRY

I samarbete med KRY

Under hela våren och sommaren har jag haft äran att samarbeta tillsammans med KRY som jag tycker väldigt mycket om och som jag berättat mycket om för er läsare. Vi har ju haft våra livesändningar tillsammans där vi har hunnit tala om stress, allergier, PMS och massor av barnrelaterade åkommor. Jag kan inte mer än att ännu en gång slå ett slag för hur smidigt det är med KRY och att en läkare numera bara är ett videosamtal borta. Även om man befinner sig långt bort från Sverige på en resa till exempel. Vad skulle ni vilja diskutera i vår sista livesändning?

Appen KRY finns där alla appar finns. Här finns mer information.

I samarbete med KRY

 1. Malena skriver:

  Diskutera gärna antibiotikaresistens och vacciner och mässling.

 2. J. skriver:

  Jag är utomlands på en långresa. Funkar KRY och läkemedel att hämta ut där jag är nu (Australien) och hur i så fall? Här finns det inte sparat på personnummer utan på en handskriven lapp av läkaren som man visar upp i disken på Apoteket.

 3. Ellen skriver:

  Ni kan prata om psykisk ohälsa, exempelvis depression. Kram 🙂

 4. Maria K skriver:

  Vi var utomlands när min son fick massvis med hudutslag. I panik sökte vi vård på närmaste klinik där vi blev ombedda att läggas in på sjukhus (de förstod att det fanns pengar att dra in på svenskar som kan betala) varpå jag kom att tänka på KRY-appen. Helt gratis samtal där läkaren ringde efter bara 1 minut och lugnade oss med att vårt barn bara fått en form av vattkoppor. Så sjukt bra att det finns hjälp att få när man befinner sig så långt borta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..