ANNONS

KRY

/

I samarbete med KRY

Under hela våren och sommaren har jag haft äran att samarbeta tillsammans med KRY som jag tycker väldigt mycket om och som jag berättat mycket om för er läsare. Vi har ju haft våra livesändningar tillsammans där vi har hunnit tala om stress, allergier, PMS och massor av barnrelaterade åkommor. Jag kan inte mer än att ännu en gång slå ett slag för hur smidigt det är med KRY och att en läkare numera bara är ett videosamtal borta. Även om man befinner sig långt bort från Sverige på en resa till exempel. Vad skulle ni vilja diskutera i vår sista livesändning?

Appen KRY finns där alla appar finns. Här finns mer information.

I samarbete med KRY

24
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00