Kontorsvecka

I den här veckan är det mycket roligt som händer. Jag tror alltid att det ska vara en lugn vecka när det är mycket kontorstid inbokat men det är sällan det blir så.  Många avstämningar internt som bokas in och på det viset kan vi bibehålla vårt snabba tempo i bolagen. Idag är det till exempel flera spännande möten som jag ser fram emot att dela med mig av till er senare. Tidigare i veckan fick jag också veta att jag blivit antagen till ett mentorskapsprogram i New York hos The Swedish-American Chamber of Commerce vilket är stort för mig, det är till för kvinnliga ledare under 36 år runt om i världen. I eftermiddag ska jag och barnen på lekdate och tidig middag hos nya förskolekompisar som även bor i närheten av oss. Himla roligt.

Kostym Viktoria Chan.

Möte inför re-branding av Löwengrip Care & Color

 1. Frida skriver:

  Hej Isabella! Tycker att du är fantastiskt med ditt entreprenörskap! Stor eloge att du orkar driva på så hårt trots skilsmässan och
  Två så barn! Men du verkar fixa det galant.
  Måste bara poängtera utan att kritisera på något sett,
  Men såg din instastory idag med pingis. Du säger ”im so excited” med en sån död inlevelse. Det lät inte alls trovärdigt, vilket såklart är OK! Trots att du valde karriär före äktenskap så är det faktiskt OK att ibland stanna upp och varva ner och reflektera. Ta hand om dig själv och njut av dina barn, vilket man ser att du gör. Kom ihåg det är väldigt ensamt på toppen!!
  Keep up the good spirit and kick ass!

 2. johanna skriver:

  Stort grattis till mentorsskapet!! 🙂

 3. j skriver:

  Du ser faktiskt lite ”härjad” ut, jämfört med Pingis, ta inte illa upp men du kanske borde börja ta tag i dig själv på riktigt nu, hoppas kvällen blir lugn och att du tar en tidig kväll tillsammans med barnen, godnatt.

 4. Frida skriver:

  Haha måste gå vilt till på kontoret.. Gardiner som hänger lite sisådär
  😁

  1. My skriver:

   Ida kommer säkert och fixar det snart….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..