ANNONS

Kontorsvecka

/

I den här veckan är det mycket roligt som händer. Jag tror alltid att det ska vara en lugn vecka när det är mycket kontorstid inbokat men det är sällan det blir så.  Många avstämningar internt som bokas in och på det viset kan vi bibehålla vårt snabba tempo i bolagen. Idag är det till exempel flera spännande möten som jag ser fram emot att dela med mig av till er senare. Tidigare i veckan fick jag också veta att jag blivit antagen till ett mentorskapsprogram i New York hos The Swedish-American Chamber of Commerce vilket är stort för mig, det är till för kvinnliga ledare under 36 år runt om i världen. I eftermiddag ska jag och barnen på lekdate och tidig middag hos nya förskolekompisar som även bor i närheten av oss. Himla roligt.

Kostym Viktoria Chan.

Möte inför re-branding av Löwengrip Care & Color

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00