Comfort zone och ny färg

Jag gjorde en sak i min Isabella-utveckling idag. Nämligen en playdate med ny familj. Jag har varit lite reserverad i att träffa nya människor via förskolan efter skilsmässan. I mitt huvud har jag inbillat mig att det skulle kännas märkligt att gå hem till ett par jag inte känner med barnen när jag själv är skild. Jag vet, jättemärkligt. Kanske har jag varit rädd för att slås av tvåsamheten i hus och bli ledsen, eller hur jag ska förklara situationen. Jag vet inte, bara en tankevurpa inser jag nu i efterhand. Hur som helst så var det supertrevligt, barnen röjde (Det är Gillis nya bästa vän), vi åt mat och hängde. Roligt att träffa nya människor som bor gångsavstånd bort. När vi kom hem såg vi att huset har börjat få en ny färg:

 

.. Åh så fint det blir! Jag har verkligen längtat efter en lugn grön färg. Som ni ser läggs taket också om. Tvättstugan renoveras också så det är  fullt pådrag här. Nu sover barnen, jag har lagt en ansiktsmask och jobbar. Jag känner mig tillfreds med tillvaron och peppad inför morgonen jobb. Förresten, jag är med i den engelska podden The Stockholmer, den kommer att sändas hos BBC snart vilket är kul.

 1. Emma skriver:

  Hej,

  Vart hittar man den färgen (vilket företag och nyans?)

  Tack på förhand 🙂

 2. Lisa skriver:

  Vi använder oss också av Lisana just nu när vi renoverar våra badrum. Det blir så jäkla snyggt! Min man kollade upp företaget och såg att du använde dem när du renoverade badrum förut, så det hjälpte oss i beslutet att välja, tack för tips. ☺️

 3. Gunilla skriver:

  Har kollat nu din blogg flera gånger gällande dina renoveringar och va fint detta blir utanför huset också förra gången var det badrummen jag såg jag vill även renovera tack för tipset av bolaget du anlitar ska få en offert från dem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..