ANNONS

Comfort zone och ny färg

/

Jag gjorde en sak i min Isabella-utveckling idag. Nämligen en playdate med ny familj. Jag har varit lite reserverad i att träffa nya människor via förskolan efter skilsmässan. I mitt huvud har jag inbillat mig att det skulle kännas märkligt att gå hem till ett par jag inte känner med barnen när jag själv är skild. Jag vet, jättemärkligt. Kanske har jag varit rädd för att slås av tvåsamheten i hus och bli ledsen, eller hur jag ska förklara situationen. Jag vet inte, bara en tankevurpa inser jag nu i efterhand. Hur som helst så var det supertrevligt, barnen röjde (Det är Gillis nya bästa vän), vi åt mat och hängde. Roligt att träffa nya människor som bor gångsavstånd bort. När vi kom hem såg vi att huset har börjat få en ny färg:

.. Åh så fint det blir! Jag har verkligen längtat efter en lugn grön färg. Som ni ser läggs taket också om. Tvättstugan renoveras också så det är  fullt pådrag här. Nu sover barnen, jag har lagt en ansiktsmask och jobbar. Jag känner mig tillfreds med tillvaron och peppad inför morgonen jobb. Förresten, jag är med i den engelska podden The Stockholmer, den kommer att sändas hos BBC snart vilket är kul.

54
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00