Slipp bokföring!

– I samarbete med Red Flag –

Jag träffar väldigt ofta människor som drömmer om att starta företag. Men ett av orosmomenten är just bokföringsbiten och att alla skatter ska bli rätt, att det är läskigt att komma igång när man man inte vet hur man gör. Visst är det så men det fina med att driva bolag är att man inte behöver kunna allt. Tvärtom är det viktigt att våga outsourca bort så att man får tid till sin core business. Annars kan du inte växa om din tid är bunden på fel saker. Ett bolag som jag själv har tjatat på att få marknadsföra till er är Red Flag. Jag tog själv kontakt med dom och sa att deras tjänst är så bra att jag vill lyfta den i mina kanaler.

För sitter ni i startfasen och vill komma igång med ert företag, är mitt största tips Red flag. Om du har eller vill starta en enskild firma eller ett aktiebolag och vill slippa allt som har med bokföring och annan administration att göra är Red Flag ett lysande alternativ. Momsinbetalningar, skatter, avgifter, löner, utlägg och årsredovisningen – allt gör Red Flag för bara 498 kronor i månaden. Du får dessutom ett betalkort som är direktkopplat till din bokföring och automatiskt bokför dina utlägg. Du får helt enkelt allt administrativt skött av Red Flag. Du tar hand om kunderna och berättar hur mycket kunderna skall betala, Red Flag tar hand om resten. Dom kan till och med hjälpa dig att registrera bolaget om du inte redan har ett bolag.

En annan bra tjänst är att Red Flag håller reda på hur mycket pengar du kan använda. Har man en enskild firma eller ett aktiebolag kan man lätt blanda ihop dina och skatteverkets pengar. Om du fakturerar 10 000 kronor plus moms så får du in 12 500 kronor på kontot. Här kan man som nybliven entreprenör ibland känna ”oj, jag har 12 500 kronor på kontot”, men du kan ju inte använda de pengarna – du behöver spara pengar till skatt och moms. Dessutom skall du betala sociala avgifter på kvarvarande pengar om du vill ta ut dem som lön. Allt det här håller Red Flag reda på åt dig så du inte behöver oroa dig eller fundera. Du ser löpande vad som är tillgängligt för dig att använda – ”säkra pengar”.

Jag blir så glad när smarta bolag skapar smarta tjänster så att fler kan lyckas komma igång med sin dröm, inget administrativt ska behöva stå vägen för att du ska komma igång! In och läs mer här. Om du anger kampanjkoden ISABELLA så bjuder Red Flag på de två första månadsavgifterna och det är ingen bindningstid. Om du är missnöjd – vilket jag tvivlar på – så kan du alltså avbryta utan att det kostat dig någonting.

– I samarbete med Red Flag –

 1. Red Flag är så bra! Har själv använt deras faktureringstjänst (de tar ingen avgift). Dessutom väldigt snabb och trevlig service!

 2. Som privatperson rekommenderar jag Frilans Finans. Inga månadskostnader utan enbart en procentuell avgift per fakturering. De fixar allt och jag behöver inte göra annat än att fakturera. Så nöjd! 🙂

 3. Lena skriver:

  säkerligen en bra tjänst men finns fällor i detta: de jibbat oftast med ”löpande band” principen. Känner inte till bolaget, bokför ”by the book” utan att ta hänsyn till resp bolags förutsättningar. Och framförallt; de kommer sällan med råd och är så gott som aldrig proaktivt vilket de mindre bolagen oftast behöver för att kunna växa&frodas. 498kr per månad är extremt billigt, täcker inte normal timpenning och att få in all bokföring i det… hmmmm man får vad man betalar för.

 4. Diana skriver:

  haha rolig reklam faktiskt, men förstod liksom inte grejen… den där stora killen sitter ju bara där och säger ‘nada’… jaja, jag fattar det stora hela även om den var dålig 😀 Men konceptet och företaget är ju asbra!

 5. Jessica skriver:

  Hur är det möjligt att de för 498 kr/ månad kan överleva som bolag har de inga kostnader själva i personal mm.?

  1. L skriver:

   Bra fundering då jag driver byrå själv och skulle aldrig få ekonom i det beloppet. En annan undran är mängden verifikat? Är inte Skatteverket som tar tid utan jobbet för att kunna redovisa till SKV.
   Grattis till red flag som får i hop ekonomin.

  1. Förlåt, men hur tänkte du nu? Det är ju inte direkt så att det företaget endast får in 498 kr per månad? Det kostar 498 kr för företagaren som anlitar RedFlag? Det vill säga att har dom 1000 personer som använder sig av tjänsten får de in 498 000 SEK i månaden..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..