Ladda batterierna

I förmiddags checkade jag in på Grand Hotells spa tillsammans med en vän, tog med mig en bra bok och så hade jag bokat in en 90 minuters lång massage. Det var precis det jag behövde efter veckans långa flighter till Hong Kong. Nu ska jag äta en god lunch och strosa lite på stan vilket jag aldrig hinner annars. Ikväll väntar en middag med vänner. En väldigt bra lördag med andra ord. 


Trevlig lördag på er! 

 1. Jenny skriver:

  Vad skönt med massage 😍

 2. Alex skriver:

  Varför kan inte bara alla kända personer,bloggare , artister you name it ba få göra va dem vill för sina pengar ?
  Hur vore de om alla ba jämnt ifrågasatte varför du gick till ett dyrare ställe än ett billigare.
  Har man möjligheten att hänga på Grand varför får man inte göra de då?
  De har tjänat ihop sina egna pengar o kan väl för fan få spendera de på va dom vill ?
  Herregud ja blir så trött på alla bittra kommentarer här inne och på andra bloggares kommentarer.
  Har folk inget annat o göra ? Du som sitter o lägger ner tid på att sura över att Isabella hänger på Grand kanske borde ta den timmen o lägga på att extra knäcka så du har råd med massage o alla positiva här slipper era buttra avundsjuka kommentarer !!!

 3. Maria skriver:

  Hur kommer man in på instastory nu? Har försvunnit.

 4. Anna skriver:

  Vad härligt!! Du förtjänar en skön och lugn lördag efter allt du gjort! 🙂

 5. Helen skriver:

  Du bokade ju svit. Kollade på franska hemsida. 3600kr kostar det. Något jag inte har råd med som student och ensamstående mamma.. Men skulle varit lyxigt…

  1. Elin skriver:

   Okej…

  1. Helen skriver:

   haha det blev fel , grand hotell ska det stå, mobilen måste ha aoutokorrigerat utan att jag hann se….

  1. Marty skriver:

   Vad vill du säga med din kommentar? Vill man ha råd så ser man till att fixa det. Antingen minska utgifterna eller öka inkomsterna.

  1. Carro skriver:

   Ett tips är att ändra ditt tankesätt. Istället för att tänka ”Jag har inte råd” så behöver du tänka ”Hur går jag råd?”. Det gör att du är mer kreativ och hittar lösningar istället för att se problem. Andra har gjort det så klart att du kan göra det. Har du svårt att komma på idéer själv så ta hjälp.

   1. Helen skriver:

    Ja fast jag vet ärligt talat inte om jag hade råd om jag vill lägga så mkt pengar på bara 2h spa. det var det som det kostade för 2h….

  1. Malin skriver:

   Alltså nu vet jag inte hur det är gör Helen. Men ”antingen får man öka inkomsterna eller minska utgifterna” är inte ett superbra råd. Alla vet ju att det är så det funkar men det betyder ju inte att man kan göra det bara sådär.

  1. Lisa skriver:

   Hotell savoy eller liknande brukar ha spa för 100kr vill du ha massage kan du ta med en kompis 🙂 billigare och lika njutfullt!

   1. Lisa skriver:

    Alltså att bada/basta kostar 100kr sen turas man om m kompisen ge massage det var så jag menade såg det var lite otydligt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..