ANNONS

Min fredag

/

Jag har haft en riktigt bra fredag, lugn förmiddag med administrativt jobb, lunchmöte med fantastiska entreprenören Andreas Vural som startade Happy Plugs. Jag blev så peppad. Jag älskar att träffa likasinnade. Sedan avstämning med Pingis under hela eftermiddagen. Vid halv fyra hade vi en fredagsfika hela kontoret. Vi är verkligen ett fantastiskt gäng här. Jag ska jobba på sedan väntar AW med min vän Johanna som är på ett Stockholmsbesök, sedan middag med bland annat grundarna till Serendipity. Ni måste läsa boken Miljardmakarna, det är grundarna Ashkan och Saeid berättelse om sin resa dit dom är idag. Väldigt stark och inspirerande. Barnen är hos Odd, jag hade dom ett dygn eftersom det är Odds dagar egentligen så jag ”lånade” igår. På söndag är dom mina igen. Slitsamt men bara att acceptera. Jag passar på att jobba och så ska jag unna mig och checka in på spa imorgon. Veckan i Hong Kong tog lite på krafterna, missade förra helgens ledighet.

Trenchcoat Tiger of Sweden, blus Isabel Marant, skärp Rodebjer (adlink), jeans Levis (adlink) och skor & Other Stories (adlink).

81
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00