Min fredag

Jag har haft en riktigt bra fredag, lugn förmiddag med administrativt jobb, lunchmöte med fantastiska entreprenören Andreas Vural som startade Happy Plugs. Jag blev så peppad. Jag älskar att träffa likasinnade. Sedan avstämning med Pingis under hela eftermiddagen. Vid halv fyra hade vi en fredagsfika hela kontoret. Vi är verkligen ett fantastiskt gäng här. Jag ska jobba på sedan väntar AW med min vän Johanna som är på ett Stockholmsbesök, sedan middag med bland annat grundarna till Serendipity. Ni måste läsa boken Miljardmakarna, det är grundarna Ashkan och Saeid berättelse om sin resa dit dom är idag. Väldigt stark och inspirerande. Barnen är hos Odd, jag hade dom ett dygn eftersom det är Odds dagar egentligen så jag ”lånade” igår. På söndag är dom mina igen. Slitsamt men bara att acceptera. Jag passar på att jobba och så ska jag unna mig och checka in på spa imorgon. Veckan i Hong Kong tog lite på krafterna, missade förra helgens ledighet.

Trenchcoat Tiger of Sweden, blus Isabel Marant, skärp Rodebjer (adlink), jeans Levis (adlink) och skor & Other Stories (adlink).

 1. Så fin du er! Virkelig pent antrekk!!

 2. Hej Bella! Älskar din blogg och din stil och du inspirerar varje dag 😊 Jag undrar lite kring dina kläder. Du har ju nya kläder nästan varje dag, är det kläder du köper eller får du ”låna” dem? Haha konstig fråga men har alltid undrat! Och om du behåller dem, hur får du plats med allt!? Haha! Du är grym 🙂

 3. En vecka som denna har barnen fått tillbringa 6 dagar hos sin pappa. Kanon för deras relation. Och vad jag förstått är han en kanonförälder. Det går med säkerhet ingen nöd på dom.

 4. Sarah skriver:

  Snygg outfit, gillar kombon! Tröttsamt att folk måste kommentera hur andra gör med sina barn, yttrandefrihet är inte detsamma som att allt som rör sig i hjärnan MÅSTE spys ut anonymt på nätet… Ha en din kväll 🙂

 5. Maja skriver:

  Linda

  Nej dessa 2 små barn vinner tyvärr inte, men de har pappa och farföräldrar och pappas syskon med familjer så det går ingen nöd på dom, mer än att de (kanske ännu) saknar mamma. Att Facetima/Skypa ger inte barnen något mer än en bild och några ord på/från mamma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..