Renoveringen är igång

Kom hem till ett fullt hus med hantverkare idag. Nu är äntligen renoveringen igång och det är Lisana Bygg (adlink) som jag har anlita förut som ska måla om fasaden, byta tak, lägga nya stenplattor i farstukvisten, renovera tvättstugan och lägga matta i trappen. Känns tryggt och smidigt att det är ett och samma byggföretag som kan ordna med allt det här.

Utomhus kommer fasaden bytas till färgen Lav från Alcro, med vita knutar, taket byts till ett svart tak och nya stenplattor till farstukvisten kommer att läggas. Sedan kommer även markiserna bytas ut och här har vi inte riktigt bestämt än om det blir vita, gråa eller svarta. Vad tror ni blir snyggast och mest praktiskt? Ny brevlåda och vattenslang kommer även på plats när all renovering är klar.

I tvättstugan blir det Carrara Marmor på både väggar, golv och bänkskiva. Luckorna kommer gå i en mörkbeige färg för att ge värme till rummet. Känner att jag tröttnat lite på grått, så vill ha in mer beige i hemmet. Är så spänd på att få se resultatet!