Höstpyssel

Jag har beställt en massa nytt pyssel inför hösten. När det blir sådär grått och regnigt är man ju mer inne och då behövs det lite roliga saker att göra ihop. Idag lekte vi med magiskt sand (adlink) det är som en mix av lera och strand-sand. Konsistensen är så härlig att greja med. Fäster men smälter direkt. 

Vi åt middag vid fem, barnen fick köttfärslimpa med potatismos och grönsaker och jag åt en ljuvlig grönkål, sparris och fetaost-sallad. Maten som vi får här hemma är ljuvlig så trots fantastiska resutanger till Hong Kong, längtade jag tillbaka till allt gott hemma. Mathjälp under vardagar är som sagt min bästa investering, jag väljer och vrakar bland allt jag är sugen på OCH får mer tid över till barn, jobb och mig själv. Bättre kan det inte bli. 

Grönkålen ligger på botten. Stor favvo just nu. 


Förresten, jag håller på att uppdatera mitt sovrum. Under tiden jag var borta målades den mörkgråa färgen om till en harmonisk grön som jag fullkomligt älskar. Rummet är inte klart men det är redan skillnad med en nyans ljusare. Ser fram emot att ligga och läsa där ikväll efter jobbet är klart!