Babyshop

– I samarbete med Babyshop –

Idag är fantastiska Babyshop tillbaka här på bloggen. Förra gången var jag på väg att köpa en ny barnvagn. Det har jag gjort nu och vi alla tre gillar den jättemycket. I förra inlägget frågade jag också er läsare hur länge ni tycker man bör ha barnvagn till sina barn. Det är en intressant fråga eftersom alla barn är olika och det finns många alternativ. Trots att Gillis blir fyra år i november har jag valt att ha en dubbelvagn som är lätt att fälla ihop och enkelt får plats i bagaget på bilen. Är vi och handlar eller gör ett ärende skippar jag  vagn men just att kunna ta med båda barnen på en längre tur känns viktigt när jag bor själv. Jag brukar att säga att olika perioder i livet kräver olika vagnar. Just nu är vi i en period där vi behöver en vagn som har större hjul (höst och vinter coming up) så att vi ta oss ut enkelt, jag menar inget ska stoppa oss på våra helgäventyr ute på ön. Det som även är roligt med den här vagnen är att jag kan jogga med den. Hur tänker ni när ni har valt barnvagn?

Det kan vara ganska svårt att veta vad man ska tänka på när man köper barnets första barnvagn. Därför har Babyshop en barnvagnsguide som tar upp många av de frågor som jag tror kan hjälpa en hel del på vägen. Här listar Babyshop 7 saker som kan vara bra att tänka på när du skaffar barnvagn.

– I samarbete med Babyshop –

 1. Ulrika skriver:

  Bella, testa att köpa cyklar till barnen istället, min fyraåring och treåring har trampcyklar och tvååringen en springcykel, funkar toppen till långa hundpromenader. Skulle säga att springcykel funkar från ca 1år 9 månader men det tar några månader innan dom blivit effektiva på den så strax efter två år klarar dom ofta det toppen.

 2. Vi har en sulky sådan som går snabbt att vika ihop och in i bilen.
  Bra att ha på stan, då treåringen ibland vill gå och ibland åka vagn. Och ett pluss är att jag kan ha shoppingpåsarna på handtagen.

 3. Johanna skriver:

  Den vagnen är inte godkänd att jogga med, den är inte gjord för det. Så gör inte det utan då får du skaffa en joggingvagn 🙂

 4. Cecilia skriver:

  Vi kör ståplatta när treåringen inte orkar mer! Smidigt och tar inte mycket plats.

 5. Stina skriver:

  Vi köpte den här vagnen när barnen var 3 och 1. Bugaboo Donkey var klumpig i bilen och kort till det äldre barnet. Planen var att det äldre barnet skulle kunna gå, men han ville ju också sitta i vagnen när lillsyrran gjorde det. Vi promenerar också väldigt mycket. Vi har varit väldigt nöjda med vagnen och har den även i singel. Dubbeln har lite smalare säten än singeln, men det är inte för trångt. På singeln har korgen under sätet gått sönder eftersom det tar emot framhjulet när man har lite mer packning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..