Nordic Tech House

Det var full fart när jag landade på Arlanda på förmiddagen. Rakt in till möten som höll på fram till halv sju. Jag hämtar barnen imorgon så det var ingen stress till förskolan. Jag saknar Sally och Gillis så att det gör ont. Försöker stänga av, tänka på att dom har en bra pappa och fokusera på bolagen, det blir för tufft annars. Löwengrip Invest kommer att få ett nytt ben – Nordic Tech House. Idag är Löwengrip Invest verksamhet mer ett mediahus som sköter mitt varumärke och sociala medier. Investeringarna är en mindre del av bolaget som jag gärna ökar men jag hinner inte med själv, därav denna satsning. Jag kommer att berätta mer om Nordic Tech House senare men gå gärna in på sidan och registrera er för mer info. Jag funderar på att byta namn på Löwengrip Invest till något mer passande. House of Löwengrip? The Löwengrip Company? Så svårt! 


All black idag. Jag ser i min blick att jag är ledsen. Styrkan som krävs för att separera är nästintill omänsklig. Jag fokuserar framåt och har tilltro över att allt kommer att bli lättare och bättre. 

  1. Löwengrip Business Group är ett mycket bra namn. Tungt. Men jag tycker Löwengrip Invest är bra också. Båda namnen signalerar styrka och tydlighet.

  2. Inte bra. Om hon vill börja sin charity (som hon pratar mycket om) i gruppen kommer att låta jättedåligt under Löwengrip Business. Då behöver hon att börja om igen! Som Sara sagt här nedan: Löwengrip Group är det bäst.

 1. Usch Ja, det tar tid och kommer ta väldigt lång tid innan man kan ta bytesdagarna med ro. Vi har varannan vecka och har haft det så i 9år och jag har inte riktigt vant mig än. Tycker det är skitjobbigt!! Skulle såklart helst haft de hela tiden.
  www lotte4.blogspot se

 2. Jag tycker definitivt House of Löwengrip!
  Låter både proffsig och pampigt.Internationellt.Det är också lätt att komma ihåg istället för alla andra,invest och dylika,namn.House of Löwengrip låter också tryggt och med framtiden för sig.
  Kram

  1. Tycker inte att House of Löwengrip låter speciellt professionellt. Löwengrip Business Group låter helt klart bättre.

 3. Spännande med Nordic Tech House!

  Kämpa på Bella, du är så stark som tar dig igenom det här, vi är många som hejar på dig vid sidan om! Glöm inte stanna upp och andas ibland bara, Kram! <3

 4. Man får ju lov att ångra sig också och hitta tillbaka till varandra om man vill. Ibland behöver man göra misstag för att lära sej och känna vad man vill. Allt är inte hugget i sten.

  Och om nu så inte är fallet att ni vill tillbaka till varandra. Så ge dej tid att läka och sörja och stärk dej i glädjen att ni fick 2 fina barn av er relation. ❤

 5. Swedish: Löwengripsfären, Löwengripkoncern,

  English: Löwengrip Globe, Löwengrip Group

  cool: Löwengripespere (old french for sfär)

 6. Vad var sista lilla texten om…..? Du som är så glad och lycklig över att vara skild, ensamstående och ha eget stort hus…. 🙄

  1. Jamen, precis så kan jag också känna. Ena stunden nöjd över att ha tagit steget och lämnat en relation som inte var bra, för att i nästa sörja det som hänt och sakna mina barn. Att känslor förändras och att man kan uppleva två sidor av ett stort och jobbigt beslut är inte så konstigt. Allt är inte svart eller vitt utan kan vara både och. Jag kan sakna mitt ex, men vill absolut aldrig leva ihop igen. Jag är nöjd med ett eget hus och boende. Nöjd över att bestämma ensam i mitt eget liv. Men oerhört ledsen ändå.

  2. Tror mest hon syftar till saknaden av sina barn, om du läser den tidigare texten. Och sen är det väldigt skönt att höra att Isabella är mänsklig, alla dagar är inte bra dagar även om man lever i ett lyckligt förhållande eller om man som Isabella går igenom en tuff period. Livet har toppar och det har dalar även för en offentlig person som Isabella, tycker det är starkt av henne att våga berätta hur hon faktiskt mår. Det är så många här inne som klagar på att hon blivit opersonlig men med denna typ av ”erkännanden” kan hon väl knappast bli mer personlig. Men vissa verkar tyvärr aldrig vara nöjda utan hittar bara saker att klanka ner på.

   1. Trycka ner någon som visar sig svag? Snälla…
    Hon skrev den trudelutten endast för att dessa reaktioner. Varsågod Isabelle, här får du lite extra slantar.

  3. Det handlar väl helt enkelt om att försöka släta över artiklen i föregående inlägg där hon framstår som en osympatisk elak människa! Den ger dålig publicitet till varumärket (henne som person och alla bolag).

   1. Jenny – exakt det jag också tänkte. Dessa ”skilsmässan är extra jobbig just idag”-inlägg kommer alltid efter någon slags shit storm. Jag tvivlar inte på att det de facto ÄR jobbigt för Isabella ibland/ofta/alltid men ibland väljer hon att krydda på lite extra med det.

 7. Du är otroligt stark. Du finns i mina tankar och jag kan aldrig tänka mig vad du går igenom. ✨ jag beundrar dig.

  House of Löwengrip röstar jag på!

  Många kramar till dig ❤️

 8. Bara måste ge dig en kram känner jag. Sänder dig all min energi och styrka. En dag faller allt på plats. Tills dess, får du en varm kram.

 9. Det är alltid slätare att falla när man går igenom något jobbigt. Jag lovar att dalarna blir mindre och färre med tiden!

  Löwengrip media kanske? Det är väl främst social media och marknadsföring det handlar om?

 10. den intervjun på DV var verkligen inte en så smickrande bild av dig. är martina bonnier verkligen en av dina vänner? skulle gjort mig av med henne illa kvickt som förvränger sanningen om dig.
  tycker du också ska stämma hon Camcam som driver den där skvallerbloggen för förtal…hon skriver en massa osanningar om dig.

  1. Ursäkta? Camcam återpublicerar vad som antingen olika tidningar etc skriver om Bella eller också det Bella själv skriver. Alltså knappast något Camcam sitter och knåpar ihop själv…förtal…hur löjlig får man bli?? 😩☻☻☻

 11. Jag tycker Invest är ett bra namn att ha men om du vill byta så testa något i form av Group eller Business.

  Fina, lider med dig, kan inte ens föreställa mig hur svårt det måste vara att inte ha sina barn hela tiden nära sig. Inget man kan vänja sig vid tror jag. Önskar dig all lycka till och vill bara krama om dig.
  Imorgon är det en ny dag, nya tag och om jag förstår det rätt så är det imorgon du får se de. 😀

 12. Hej Isabella,
  Jag går igenom något liknade och vill bara säga till dig att fortsätta kämpa. Det kommer bli bättre. Ha tilltro till dig själv och till tiden. Det är tufft, jobbigt och man vill stundtals bara tillbaka till det förflutna, men det förflutna var inte bra. Det gjorde mig och säkert dig, olycklig. Hade det varit bra hade ni varit med varandra just nu. Det kommer bli bättre. Kan lova dig.

  1. Fint skrivet av Madde. Kan bara hålla med om att det kommer bli bättre. Man måste få vara ledsen och sörja att saker inte blev som man tänkt sig. Det är såklart heller inte lätt att lämna bort barnen hela tiden även om du vet att de har en bra pappa. Ja, jag kan tänka mig att det är något av det tuffaste att gå igenom en skilsmässa när barnen är små. Stor styrkekram till dig Isabella! Vilket häftigt liv du lever. Nu lägger sig denhär trötta småbarnsmamman som inte får nåt gjort med sleeping sensation i ansiktet och vaknar med en ny stålande hud. Tack för bra produkter och all härlig inspiration du ger!

 13. Glöm inte bort att du inte är mer än mänsklig, ibland känns allt tungt och tyngre känns det om man ingenting alls känner. Lyssna på dig själv och din inre röst, stanna upp och lyssna. Det låter så lätt men det är bland det svåraste som finns. Styrkekramar <3

 14. ”House Of Löwengrip”! LOVE THAT! Ett namn med respekt, det är inspirerande och det låter som något mäktigt.

  Skilsmässa är tufft, men vi kvinnor är ännu tuffare! Styrka till dig.

  Mvh en läsare som följt dig i alla 10 år.

 15. House of Bella eller Bella Business Group ska det heta såklart, så får du med både dig själv och det vackra i dina bolag och produkter 🙂

 16. Tänker på några ord min faster sa till mig när jag sörjde mig trasig en gång för tusen år sedan. Sorg och ledsenhet är en del av livet precis som glädjen. Det är det som gör oss mänskliga. Det gör ont när det gör ont men det är inte farligt när det gör jätte ont. Omfamna även sorgen. Den är spegeln till glädjen. Glädjens strålar lyser igenom även i sorgen. En dag speglar du dig med glädjen. Då är sorgen bara en skugga. Omfamna livet. Även med tunga steg. Du lever, du lär, och du går vidare, starkare och starkare för varje dag. Du är värdefull. Kram

 17. Känner inte igen mig allas. Har själv nyliga separatet efter 10 år med sambo. Inga barn! Jag älskar att vara singel men jag hadwju funderat i månader innan jag tog beslutet att få vidare.

  1. Det är en enorm skillnad när man har barn som man tvingas lämna halva tiden till sin exman. Såklart att det kan vara riktigt jobbigt

 18. Löwengrip Capital?
  Löwengrip?
  Lowengrip?
  Löwengrip Equity Group?
  Löwengrip Equity?
  Löwengrip Financial?
  Löwengrip Holding?

 19. House of Löwengrip får mig att tänka på House of cards, kanske inte helt bra. Tycker att Löwengrip Invest är bra, och det är ju etablerat. Det kan bli förvirrande om du byter för många namn samtidigt.

 20. Jag kommenterar inte ofta men nu kan jag inte låta bli! Ni som hela tiden måste kommentera negativt och klanka ner på Isabella och det hon skriver, varför följer ni bloggen, kan ni förklara det? Säger ni så till folk ni känner/möter öga mot öga också? Jag läser här i bland för att jag tycker det är intressant att läsa om någon som lever så helt olikt mitt eget liv. Jag tycker inte alltid som Isabella. Konstruktiv kritik är en sak men ren elakhet är nåt annat! Finns ett gammalt ordspråk typ ”har du inget gott att säga, låt bli att säga nåt alls då” som stämmer rätt bra.
  Kram till dig Isabella, livet går upp och ner, i bland får man kämpa mer, men i slutänden blir det förhoppningsvis bra!

 21. Efter det här inlägget vill jag bara ge dig en kram! Har ingen erfarenhet av ämnet men förstår att det måste vara jättetufft. Kämpa på, du är grym och klarar det här.

 22. Jag tycker inte Löwengrip Group, ligger klurigt i munnen att uttala. Gillar invest och concern, annars bara ab efter. Lycka till i både det privata och i arbetslivet, du är en förebild! Ps kan du ta mer upp om dina aktier och fonder, gärna för nybörjare. 😊

 23. LöwenGRIP GROUP är svårt (nåja) att säga. Dvs orden grip och group är för snarlika för att de ska passa ihop. Testa säga det högt både på svenska och engelska så förstår du. Låt andra säga det högt. Som ett exempel så flyter Löwengrip Business mycket bättre i tal.
  (store bokstäver för att förtydliga vad jag menar)

 24. House of Löwengrip gillade jag verkligen!

  Och ❤️ Till dig för att du är så öppen med allt. Jag kan tänka mig att många som går igenom samma sak nu finner en likasinnad. Det hade jag gjort!

 25. Nordic Tech House låter som en samlingsplats för tech-företag i Norden…? Är det ungefär vad det kommer vara kanske? 🙂

  House of Löwengrip låter lite inredningsaktigt 😉 Tycker Löwengrip Company låter nice däremot!

 26. Löwengrip Group AB (nytt Moderbolag)

  Löwengrip Enterprises AB (Gamla Löwengrip Invest AB)
  Båda namnen är gångbara internationellt samt att jag tycker att du borde ha ett moderbolag som är just enbart är ett moderbolag.
  Under Löwengrip Group AB kan du ha olika ben så som
  – Löwengrip Enterprises AB (investeringar. mm)
  – Löwengrip Fastigheter AB ( framtida investeringar)
  – Löwengrip Holdings Internationell Ltd (utlands investeringar)

 27. Tycker det är jättefint och modigt att du vågar vara ärlig kring allt som känns tufft, både i privatlivet o med företagen. Även om jag själv skriver med ett annat fokus (försöker lyfta både för- o nackdelar med att våga gå sin egen väg i livet) så vet jag hur utelämnande det kan vara. O då kan jag inte ens föreställa mig hur det känns att öppna upp sig på en blogg så stor som din! Heja dig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..