ANNONS

Hemfrid

/

– I samarbete med Hemfrid –

Jag har alltid varit bra på att outsourca saker hemma. Städning till exempel. Jag har valt att ha städning regelbundet och som ni vet sen tidigare får jag även hjälp med maten hemma. Jag vet så klart att alla inte har möjlighet till det men det har jag och därför har jag valt att göra så. Om man har möjligheten så är det värt att testa. Det blir en lite enklare vardag att komma till ett städat hem. Man får så mycket mer ork och energi till att göra annat som betyder mer för en. Som till exempel en extra timma till att leka med barnen eller läsa en bra bok. En annan aspekt är att vissa känner att man får dåligt samvete när det kommer hem någon och städar. Då är Hemfrid ett jättebra alternativ. De har funnits väldigt länge på marknaden och de har alltid bra villkor för alla sina anställda. Man kan vara stolt över vetskapen att de som hjälper till hemma arbetar för ett bra och fungerande bolag med fast anställning och kollektivavtal. Då kan man komma hem till ett städat hem med gott samvete.

Just nu kan du tävla om 3 månaders gratis städning hemma varannan vecka på Hemfrids facebook. Skriv tre olika tjänster som Hemfrid erbjuder i kommentarsfältet under inlägget på facebook och motivera kort varför just du eller någon du känner skulle behöva extra hjälp för att få vardagen att gå ihop. Tävlingen pågår till och med 15/9.

– I samarbete med Hemfrid –

50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00