#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
augusti 20 2017 at 20:39

Lekfull söndag

Åh jag älskar söndagar. Eller jag älskar i och för sig alla veckans dagar. Jag är en väldigt levnadsglad person, no kidding. Barnen och jag tog det lugnt på förmiddagen men vid tre blev vi lite rastlösa och bestämde oss för att åka in till våra gamla hoods i stan. Vi köpte med oss fika från Café Mellqvist och lekte i Vasaparken och sedan blev det indisk middag på Shanti och efterrätt på StikkiNikky. Det är så roligt att umgås med Sally och Gillis. Som vi röjde i lekparken idag. Jag älskar livets kontraster mellan lek och mitt jobb. Bättre blir det inte. 

Dom är så fina mot varandra. Sally ramlade hemma idag och direkt erbjöd Gillis det finaste han kunde, nämligen att Sally kunde få ha Stampe en stund som tröst. Jag kan ibland börja grina för att dom är så gulliga mot varandra. Hur har barnen blivit så? 


Jag är så stolt över att få vara deras mamma. Påväg till bilen så satte jag Sally på mina axlar och hoppsade fram medan vi sjöng högt ihop på Rörstrandsgatan. Nu sover dom och jag ska ta en dusch och sedan väntar jobb. Veckan som kommer är rätt intensiv. På reseschemat står Tyskland för möten men det är när barnen är hos sin pappa. 

79 Kommentarer

Nadia

Ibland är det så genomskinligt att det inte är du som har skrivit texten, som i detta inlägget. ”no kidding” och ”mina hoods” är inte riktigt hur du brukar uttrycka dig. Du får såklart göra precis vad du vill med din blogg men det hade ju skapat ett större förtroende för dig om du var ärlig med det.

I

Bara för att hon inte brukar uttrycka sig med dom orden så är det väl inte konstigt att hon skojar till det lite och använder orden vid något enstaka tillfälle? 🙂 Tror absolut Isabella skrivit inlägget själv.

I

Tror du liksom på allvar att en annan människa som fått i uppgift att göra ett blogginlägg åt Isabella hade suttit och skrivit såhär om en annan människas barn?

Angelica

Så du tror att hennes inlägg om kärleken till hennes barn skrivs av någon annan?

Hittade du verkligen inget annat att kritisera?

Ellen

Hej! Jag har funderat lite över vem de egentligen är som tar alla bilder ”som inte du kan ta” dvs tex den översta bilden i detta inlägg 🙂

Hanna

Det undrar jag också! Vilken härlig dag Isabella verkar ha haft 🙂

Fiffi

Haha exakt min tanke!!

Hanna

Denna gången antagligen the shark week.

M1

Kan vara hennes nya kille, vad vet vi 🙂

E

Kan vara en vän, eller så är så som Isabella har skrivit många gånger tidigare; hon ber en förbipasserande att ta en bild

Frida

Vartifrån är ditt hårspännen?😁

Linnéa

Och vad är det för storlek?!

Jossan

Åh skulle du inte kunna skriva ett inlägg där du visar hur du spänner fast hårspännet varje dag.

Anna

Jag undrar också, de var jättefina 🙂

Denise

Jag tänkte precis på samma som någon kommenterat här ovan! Vem tar bilderna på er tillsammans? 😀

Jag tycker du är en grym annan och ger mig otroligt mycket inspiration. Livets kontraster tror jag är det som hör stt det blir mer levnadsvett och att man blir lyckligare. Att det är lite variation som ger energi. En fantastisk mamma är du Bella.

Vi ses på toppen.

Sofia

Vi ses på toppen. Vilken fantastisk kommentar!!!!

åh jag älskar detta! ”vi ses på toppen”! JA, det gör vi! <3

BL

Har en tanke om varför barnen blivit så…..skriver jag det, då kommer det inte igenom…Tänk själv Isabella😰

Majas

De har blivit så för att de är fina barn med fina föräldrar som visar sina barn kärlek. Försök inte antyda en massa skit när det helt enkelt bara handlar om kärlek!

Realisten

Tänker likadant. Fint, men sorgligt.

Marika

Orka antyda att det ligger någon tragisk orsak bakom att två syskon är snälla mot varandra.

Mia

Vem kör vagnen medan du hoppsar fram?

E

Hon? Man kan väl hoppsa fram ändå? Aldrig varit lekfull med barnen på väg hem från dagis? 😉

Fia

Med Sally på axlarna? 🤔

Hanna

Såg på insta att du hoppade högt och glatt på studsmattan i Vasaparken. Såg också att den som filmade när du hoppade också filmade barn vara ansikte syntes ganska bra. Man behöver ju inge tillstånd för att lägga upp bilder pp andras barn men ändå god sed att man gör det och utgår från att du också gjorde det denna gången. För jag tänker att du inte vill lägga ut bilder på dina barns ansikten och därför rimligtvis borde du inte göra det på andra barn utan att fråga.

Karin

Det är så irriterande att du alltid ska skriva att du leker, röjer och hoppar. Tycker du det låter ungdomligt eller?

anna

Om hon leker röjer och hoppas, vad ska hon skriva då?
Vad är problemet??

Mirranda

Vad tycker du hon ska skriva då?

Angelica

Haha orka vara så irriterad på en blogg. Läs något annat istället om det stör dig så mycket att hon är en lekfull person 🙂

Elin

Vad ska hon skriva istället då tycker du? För hon leker ju med barnen.

I

Kanske du som borde fundera lite över varför en sån sak gör dig irriterad 🙂

Sandra

Japp! 😄

haha men om det är det hon gör, vad ska hon skriva då? Att hon gick med en rullator och hatar sitt liv och fy fasen vad trist allt är.

Jossan

Låter ungdomligt? Hon är ju för tusan bara 25 eller nåt, hon ÄR en ungdom. 🙂

Härligt med kontraster! Fina barnen verkar va mot varann 🙂

/Miljonista – 21 åring påväg mot miljonen vid 25 år

Emma

Varför kommenterar du bara för att få besökare till din blogg?

H

Har också tänkt vem det är som fotar?..,,,

Hold nu op, hvor er du en fantastisk mor! Bare der var flere som du med din gode energi og positive indstilling til livet:-)

Elin

Det är säkert lite otryggt för dem nu med allt nytt och då blir deras relation en trygghet.

Pernilla

Spot on!

Lj

Så de kan inte älska varandra ändå? Så sorgligt tankesätt.. :/

B

Vad tycker barnen om att aldrig få vara ensam med dig? Eller tar fotografen en bild å går sen?

Sandra

Ja huva så jobbigt det måste vara!

Angelica

Tycker det är så himla fint att läsa om kärleken till dina barn 🙂
Gillar kontrasterna i denna blogg med karriär och familjeliv.

Ulrika

När umgås du med dina barn ensam? Med tanke på att det alltid verkar vara någon med och fotograferar er.

M1

Kan ju lika gärna vara hembiträdet/kocken/nannyn, hon eller han kan ju knappast stå vid spisen hela dagarna…..

Cattis

Varför ska hon umgås med dem ensam? Fråga vilken barnpsykolog som helst och de kommer att svara att ju fler vuxna som finns kring barnen desto bättre, både för barnen och vuxna. Vissa verkar tro att när man skaffar barn ska vi hålla oss instängda med dem och klara av allt själva. Det mår ingen bra av. Jag är just nu hemma själv med 2 barn pga att jag är föräldraledig med den minsta och jag hade önskat att jag hade någon hos mig hela tiden. Vilken dröm det hade varit!

Sofia

Hejsan! Vad gör du när du tappar bilden av dina mål? När du inte längre ”ser vad du kämpar för”? Har under ett års tid kämpat så enormt med mina studier för att en dag ha den karriär jag drömmer om, jag har väldigt stora ambitioner och planer för framtiden. Men, på senaste så kan jag knappt komma ihåg/se vad det är jag så länge drömt om. Är inte riktigt brist på motivation för det har jag, mitt driv för att lyckas finns kvar. Det är bara det att jag inte längre vet vad jag kämpar för vilket gör allt lite meningslöst. Din blogg är underbar, full med insperation 🙂

Carmen

Jag (tror) att jag känner igen mig.. eller så är det min egen variant men jag har insett att jag nästan faller när jag uppnår ett mål. Istäklet för att bli glad och lycklig för att jag lyckats så bryter jag ihop och blir depprimerad, linsom att jag inte visste vad jag skulle ta mig till eller kömpa för. Pratade med en psykolog om det av andra skäl och hon uppmuntrade mig till att innan jag nått mitt mål, måla upp ett nytt för att det inte skulle bli något tomrum däremellan.

för mig är tricket att dela upp det i mindre delmål så man får tillbaka den här peppen när man checkar av mål efter mål.

M

Jag behöver sätta in det i ett större livsåskådningssammanhang för att det ska funka. Annars ser jag inte meningen. När jag uppnått ett mål lutar jag mig in i mig själv och möter den Gud som ger mig mening. Det är det enda som kan fylla tomrummet för mig.

Cissi

Jag tror att bella är rädd för hur hon beter sig mot dem när hon är ensam förälder. Hon fick nog hålla igen mycket när de va gifta och odd var en grundpelare. Den ende vuxne där hemma. Det är inget man kan skylla på Bella egentligen utan hon har ju inte haft mycket till uppfostran. Sen har hon innan varit ärlig om utbrott så jag tror att hon har lätt till panik/ilska. Så då känns det tryggt att ha någon vid sig de dagar de inte är på förskola . För det känns konstigt att man börjar ha barnen halva tiden och istället för att njuta varenda minut med dem så är man hela tiden med någon så antingen barnen leker med andra barn eller är glada över att träffa någon vuxen…

Anna

Precis!! Bra skrivet.

Ni verkar verkligen haft en härlig Söndag! Är också lite nyfiken på vart du köpt hårspännet ifrån?

Belladonna

Så roligt ni har. Det är så fint och härligt att du engagerar dig så barnen och deras lekar.

Hanna

Härligt inlägg tycker jag!

Anna

Barnen har det naturligt i sig! Alla barn har det! Omtanke och kärlek om sina närmaste och ofta även om andra. Det är när de börjar ta in vuxnas rädslor, fördomar och ängslighet som de förändras, kanske. Let the love flow säger jag!!

Vad tråkigt det är att läsa dessa sura och elaka kommentarer!! Kan inte ni som skriver dessa bara sluta läsa bloggen? Mår ni verkligen så bra inombords av att ösa skit? Jag förstår verkligen inte poängen…

Längtar såå efter egna barn!!! 🙁 http://oliwias.se

M

En sak i taget!

Sigrid

Vem är det som tar bilderna på dig när du är hemma eller ute med barnen?

Lisa

Skrattade gott när jag såg dig på insta, på studsmattan. Fick inte Sharkweek vara med å,studsa?

Anna

Älskar din blogg nu! Älskar att se bilderna på dig, så snygg och fantastiska kläder! Du skriver så fint och klokt, sen allt du gör.. Så inspirerande!

Ai

Beror på vem man jämför med.

Semi

Barnen är dem bästa psykologer,dem känner av föräldrarnas
mental stämning.
Dem antagligen såg hur ni var osams(?)föräldrar och hittade
vänskap hos varandra.
Det är bara bra,det hjälper dem att hantera att ni är längre ihop.
Snart kommer många frågor från dem små..varför mamma och pappa bor inte tillsammans.Kan ni tänka er att tex träffas längre tid hos pappa eller dig ,äta middag tillsammans,göra utflykt eller umgås alla fyra?
Hur hanterar ni när barnen gråter ,är ledsna och vill till den andra förälder ?Intressant att höra.:)

Semi

”inte längre”..skulle det vara där…

Vilken härlig söndag!

Karina

Va härligt inlägg! 🙂

Anna

Är det inte jobbigt att ha en kamera i ansiktet varje dag? Jag skulle iaf tycka att det var riktigt irriterande.

Frida

Vart är ditt fina hårspänne i från? 😃🌸

Så mysigt! Och snygga skor du har! 🙂

Emmelie

Alla Ni som antyder att barnen är så fina mot varandra pga deras skilsmässa kan ta å slänga Er i väggen. Mina barn är precis lika fina mot varandra och dom är minsann inga skilsmässobarn! Barn gör inte som vuxna säger, dom gör som vuxna gör!

Hannah

Ååh jag undrar också som vissa frågat vart ditt fina hårspännen är ifrån???

Josefine

Åh fortsätt skriva positiva och roliga saker du gör! Det smittar av sig och inspirerar!!!
Skriv gärna alltid vart du köpt kläderna du har på dig, jag letar ofta efter liknande och skulle gärna köpa mkt av det du bär 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *