– I samarbete med Babyshop –

Imorse när jag vaknade hörde jag hur mycket det regnade utanför huset, nu är det höst! Därför passar det väldigt bra att jag idag har med mig fantastiska Babyshop här på bloggen. Jag brukar oftast handla kläder till barnen online men tidigare den här veckan var jag och kollade på kläder till barnen inför hösten i deras butik. Det blev mycket ”lager på lager” -tänk vilket denna årstid kräver, temperaturen ändras ju så mycket. Babyshop har också massa coola barnplagg som känns som ”vuxenkläder” som man har krympt. Det kan ju vara extra kul att klä barnen i vid speciella tillfällen som högtider och kalas men annars är det viktigt för mig att plaggen är sköna. Det är sällan Sally och Gillis bär jeans på förskolan (det har nog aldrig hänt) utan tights och lekvänliga plagg som går att röra sig i. Här kan ni se vad jag fick med mig hem:

Skalkläder från Mini Rodini, fleecetröja från Mini Rodini, jacka från Stella McCartney

Nu är jag på jakt efter en ny barnvagn. Odd har vår gamla Britax så jag har en dubbel-resevagn från MacLaren. Men den blir svår att köra i höst och vinter. Jag behöver en vagn för båda med rejäla däck. Vad tror ni om Baby Jogger?

– I samarbete med Babyshop –

 1. Ida skriver:

  Hejhej, jag skulle hellre tipsa om en vagn med ståbräda. Då får den yngre vara i vagnen och den stora gå och sen stå på brädan när det blir jobbigt. Och som flera andra sagt så är ju cykel/gå bland det bästa. Men för längre sträckor så ståbräda absolut. En dubbelvagn nu känns mer som bortkastade pengar då den äldre snart lär sluta med vagn 🙂 mvh barnskötare

 2. Frida skriver:

  Vi har Baby Jogger city mini GT double och är supernöjda!

 3. Carro skriver:

  Vill också stämma in med alla som lovordar kombinerad cyckel/joggingvagn! Enda nackdelen enligt mig är att enda modellen som går att fälla ryggen på är så nedrans smal. Så har man barn som fortfarande sover långa stunder i vagn är det inte optimalt. Jag har bytt och haft fler vagnar än folk anser hälsosamt, hehe, men cyckelvagnen är verkligen mitt bästa köp! Rullar superlätt, stora hjul som tar sig fram överallt plus att det är superroligt att cykla med barnen! Lycka till med jakten ☺️

 4. Jess skriver:

  Jag vill bara skriva om att fleece är en riktig miljöbov. Det är mycket bättre med ull. När du tvättar ett fleeceplagg så lossnar en massa plastpartiklar och förorenar vår jord.

  Man kanske inte tänker på att fleece är gjord av plast. Inte så mysigt!

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/klader-av-fleece-fororenar-haven

  Vagndiskussion
  Vår E är tre år och han har balanscykel när vi är ute och går, men när vi är i en storstad så åker han vagn mycket mera. Ska vi gå långt tar vi med vagnen. Efter 20-30 minuter vill han vila en stund. Barn är olika och det viktigaste är kanske inte hur de färdas utan att de växer upp med trygghet och kärlek. <3 Ha en fin söndagsmorgon!

  1. Jess skriver:

   Lördag menar jag! :))

  1. Jess, jag tänkte skriva om samma sak. Bella säger att fleece är det bästa som finns. Mitt lilla barnbarn som är drygt två år, har aldrig haft kläder i fleece utan ull. Hennes föräldrar är mycket miljömedvetna och plastbantar i sitt hem. Fleece är ett miljöproblem.

 5. Susan skriver:

  Meh! Blir verkligen förvånad att ingen rekommenderar UPPABABY VISTA!!
  Bästa syskonvagnen som finns på marknaden. Funkar utmärkt som singelvagn, funkar med ståbräda också. Please Bella, ta ett kik på den i alla fall innan du bestämmer dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..