ANNONS

Höstkläder

/

– I samarbete med Babyshop –

Imorse när jag vaknade hörde jag hur mycket det regnade utanför huset, nu är det höst! Därför passar det väldigt bra att jag idag har med mig fantastiska Babyshop här på bloggen. Jag brukar oftast handla kläder till barnen online men tidigare den här veckan var jag och kollade på kläder till barnen inför hösten i deras butik. Det blev mycket ”lager på lager” -tänk vilket denna årstid kräver, temperaturen ändras ju så mycket. Babyshop har också massa coola barnplagg som känns som ”vuxenkläder” som man har krympt. Det kan ju vara extra kul att klä barnen i vid speciella tillfällen som högtider och kalas men annars är det viktigt för mig att plaggen är sköna. Det är sällan Sally och Gillis bär jeans på förskolan (det har nog aldrig hänt) utan tights och lekvänliga plagg som går att röra sig i. Här kan ni se vad jag fick med mig hem:

Skalkläder från Mini Rodini, fleecetröja från Mini Rodini, jacka från Stella McCartney

Nu är jag på jakt efter en ny barnvagn. Odd har vår gamla Britax så jag har en dubbel-resevagn från MacLaren. Men den blir svår att köra i höst och vinter. Jag behöver en vagn för båda med rejäla däck. Vad tror ni om Baby Jogger?

– I samarbete med Babyshop –

74
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00