Halvdag

Torsdag! För min del väntar halvdag jobb och sedan är det vabb som gäller (Gillis) . Det är första gången ett barn är sjukt sedan skilsmässan i maj så vi hade ingen plan på när överlämningen skulle ske men vi bestämde idag att vi kör halvdag var. Innan jag hämtar honom väntar en fullspäckad förmiddag, dels pågår en stor rekryteringsprocess här under dagen. Det är många gruppintervjuer. Sedan har Pingis och jag har investerat i ett nytt London-baserat bolag och idag är grundarna i Sverige och vi ska träffa Dagens industri och berätta om nya bolaget. 


En favoritbild från vår semester. Älskade ungar. Det är inte lätt att parera stora ambitioner och två små hjärtan. Men jag gör allt för att det ska fungera och jag är stolt över att det faktiskt går. Det blir långa jobbkvällar hemma efter läggning (varje kväll) och ibland är jag sen till morgonmöten för att jag inte vill stressa våra mysiga mornar. Men det är inte hela världen. I det stora hela går det och den resan jag gör nu är en investering för framtiden. 

 1. Last time I read your blog was years ago and recently I returned to your blog and I was so impressed and inspired by everything you do. I was also surprised by the amount of shit you get in the comments. Those people who comment shit on your blog could use that time on developing themselves or working on making their own lives better! Keep rocking it, girl!

  http://www.annimarian.com

 2. Mimmi skriver:

  Du är så inspirerande Isabella! Det skulle vara spännande om du kunde berätta hur era gruppintervjuer går till. Jag tycker själv att gruppintervjuer är jätteläskiga och presterar bättre när det bara är jag och intervjuaren.

  Ha en fin dag!
  Hälsningar från ett soligt Cardiff i Wales.

  Ps det skulle vara roligt med ett nytt vänner sökes inlägg.

 3. Oda skriver:

  God bedring til Gillis 🙂

 4. Sofia skriver:

  Vilken härlig bild på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..