ANNONS

Halvdag

/

Torsdag! För min del väntar halvdag jobb och sedan är det vabb som gäller (Gillis) . Det är första gången ett barn är sjukt sedan skilsmässan i maj så vi hade ingen plan på när överlämningen skulle ske men vi bestämde idag att vi kör halvdag var. Innan jag hämtar honom väntar en fullspäckad förmiddag, dels pågår en stor rekryteringsprocess här under dagen. Det är många gruppintervjuer. Sedan har Pingis och jag har investerat i ett nytt London-baserat bolag och idag är grundarna i Sverige och vi ska träffa Dagens industri och berätta om nya bolaget. 


En favoritbild från vår semester. Älskade ungar. Det är inte lätt att parera stora ambitioner och två små hjärtan. Men jag gör allt för att det ska fungera och jag är stolt över att det faktiskt går. Det blir långa jobbkvällar hemma efter läggning (varje kväll) och ibland är jag sen till morgonmöten för att jag inte vill stressa våra mysiga mornar. Men det är inte hela världen. I det stora hela går det och den resan jag gör nu är en investering för framtiden. 

23

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00